Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λαμία: Η πόλη ντύθηκε στα λευκά – Δίπλωσε νταλίκα στο Καλαμάκι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κλειστά όλα τα σχολεία του νομού Φθιώτιδας – Πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων…

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία σε ολόκληρο το νομό Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που έπληξαν την περιοχή. Στις περισσότερες περιοχές χιονίζει από τα ξημερώματα, ενώ με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στο ορεινό οδικό δίκτυο. Χιονίζει και μέσα στο κέντρο της Λαμίας, όπου το ύψος του χιονιού έχει φτάσει τα 5 εκατοστά.

Στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στα όρια της Φθιώτιδας με τη Βοιωτία στο ύψος του Μαρτίνου, δημιουργήθηκαν μικρά προβλήματα αλλά αντιμετωπίστηκαν από τα συνεργεία και τα ειδικά μηχανήματα. Λίγο πριν τις 07.00 το πρωί υπήρξαν μεμονωμένα προβλήματα στο τμήμα από Καμένα Βούρλα μέχρι τη Λαμία, αλλά και αυτά αντιμετωπίστηκαν.

Προβλήματα υπάρχουν στα όρια της Φθιώτιδας με τη Μαγνησία. Για λίγη ώρα είχε διακοπεί η κυκλοφορία για να μπορέσουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα να απομακρύνουν το χιόνι. Τα προβλήματα εντοπίζονται από το 255ο έως το 260ο χλμ της νέας εθνικής οδού Λαμίας-Θεσσαλονίκης στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

Στη συγκεκριμένη περιοχή η Τροχαία έχει ακινητοποιήσει τα βαριά οχήματα και επιτρέπει μόνο τη διέλευση των  αυτοκινήτων, αλλά και των φορτηγών με χρήση αλυσίδων.

Με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία από Λαμία προς Άμφισσα τόσο στον Μπράλλο όσο και στο 51ο χλμ του δρόμου Λαμίας-Αμφισσας αλλά και στο δρόμο Λαμία-Καρπενησίου. Ήδη, εκχιονιστικά μηχανήματα εργάζονται στα συγκεκριμένα σημεία. Το χιόνι στη Λαμία ξεκίνησε να πέφτει λίγο πριν τις 02.00 τα ξημερώματα. Στο δρόμο για Δομοκό δίπλωσε νταλίκα στη διασταύρωση με το Καλαμάκι και η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Το έστρωσε στις πόλεις της βόρειας Ελλάδας – Έρχονται καταιγίδες από τη Στερεά και κάτω

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε