Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Λόγια και..εκλογές!

Λόγια και..εκλογές!

Συνεχίστηκε για άλλο ένα βράδυ η αντιπαράθεση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με τους πολιτικούς αρχηγούς να ανταλλάσουν λόγια από το βήμα των προεκλογικών τους συγκεντρώσεων.

 

Στην άρνηση του ΠΑΣΟΚ για νέα τετ-α-τετ τηλεμαχία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Κ. Καραμανλής τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των πολιτών και πως μεταξύ άλλων σχεδιάζει δραματική αύξηση της φορολογίας για όλους.

 

Για προσπάθεια εκφοβισμού και παραπλάνησης των πολιτών κατηγόρησε τον Κ.Καραμανλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στη Λάρισα, την Κυριακή. Ο Γ.Παπανδρέου ανέλαβε σειρά δεσμεύσεων έναντι των αγροτών, ξεκαθάρισε ότι δεν θα αλλάξει τη φορολογία τους και έδωσε διευκρινίσεις για το θέμα του Αχελώου.

Κατηγόρησε, δε, την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να φοβίσει τους αγρότες ότι δήθεν τα μέτρα του ΠΑΣΟΚ θα τους επιβαρύνουν περισσότερο.

Την στήριξη του ΚΚΕ στις κάλπες ζήτησε η γενική γραμματέας του κόμματος από το Βόλο την Κυριακή, λέγοντας ότι «μόνο ένα δυναμωμένο ΚΚΕ μπορεί να φοβίσει» τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Η Αλ.Παπαρήγα αναφέρθηκε και στις συνέπειες της κρίσης, λέγοντας πως «εδώ και 20 χρόνια σταδιακά οι εργαζόμενοι έχουν χάσει πολλά από τα δικαιώματα τους, έχουν αδειάσει οι τσέπες τους, έχουν χάσει δικαιώματα στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης, της παιδείας, παντού».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε