Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Λοβέρδος: «Να ποινικοποιηθεί το σεξ χωρίς προφυλακτικό με ιερόδουλες – Γαϊδούρια όσοι πήγαν θέτοντας σε κίνδυνο την οικογένειά τους»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Χρυσοχοϊδης: “Η δημοσίευση των φωτογραφιών είναι νομιμότατη και ας κόπτονται οι Φαρισαίοι”
– Βέλη εναντίον του υπουργείου Υγείας από τον Ιατρικό Σύλλογο – “Δεν κάνατε τίποτα τόσο καιρό”
– To Aids σκοτώνει εδώ και καιρό: Μόνο το 2011 καταγράφηκε εντυπωσιακή άνοδος με 7,1 περιστατικά HIV λοίμωξης ανά 100.000 πληθυσμού

Εξαιρετικά εκνευρισμένος με όσους συνευρέθηκαν ερωτικά χωρίς προφυλάξεις με τις ιερόδουλες φορείς του Aids, εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος μίλησε για γαϊδουριά και βαρύτατες ευθύνες.

Στο μεταξύ σώθηκαν οι τρεις νέοι που ήρθαν σε επαφή τα τελευταία 24ωρα με την 22χρονη Ρωσίδα φορέα της νόσου, καθώς τους χορηγήθηκε αντιρετροική αγωγή.

Λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές ο υπουργός Υγείας σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τα αλλεπάλληλα κρούσματα της θανατηφόρου νόσου, επιτέθηκε και σε όσους άνδρες πήγαν στους οίκους ανοχής και σήμερα έχουν αγωνία για την υγεία τους.

Όπως είπε χαρακτηριστικά είναι: «Πρόκειται για βαρύτατη αμέλεια που συνάδει με τη γαϊδουριά. Είναι δυνατόν να πηγαίνεις σε χώρους που δε είναι ελεγμένοι υγειονομικά και να πας χωρίς προφύλαξη; Διακινδυνεύεις την οικογένεια σου;»…

ΙΣΑ προς υπουργείο Υγείας: «δε λάβατε μέτρα για το Aids”!

Τη δραματική και ραγδαία αύξηση του ιού του Aids στη χώρα μας επισημαίνει ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας και μιλά για μέτρα προστασίας του πληθυσμού που δεν ελήφθησαν από το υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα ο ΙΣΑ επισημαίνει ότι η οικονομική κρίση, η πτώση της εμβολιαστικής κάλυψης για πολλά λοιμώδη και η διηπειρωτική μετακίνηση μεγάλων ομάδων πληθυσμών με άσχημες υγειονομικές συνθήκες, αύξησε ανεξέλεγκτα τη μετάδοση πολλών λοιμωδών νοσημάτων και προσθέτει πως “στην Ελλάδα, διαστάσεις πανδημικής απειλής έλαβε τον τελευταίο καιρό η μετάδοση του AIDS.

Ειδικότερα, ενώ το 2002 ο αριθμός των δηλωθέντων περιστατικών HIV λοίμωξης ήταν 3,6 ανά 100.000 πληθυσμού, το 2008 ο αντίστοιχος αριθμός έφθασε τις 5,8 περιπτώσεις, ενώ το 2011 καταγράφεται μία εντυπωσιακή άνοδος με 7,1 περιστατικά HIV λοίμωξης ανά 100.000 πληθυσμού. Το 2011, σε σχέση με το 2010, η αύξηση ξεπέρασε το 50%.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νόμιμη η δημοσίευση των στοιχείων των ιερόδουλων γράφει ο Χρυσοχοΐδης στο Facebook!

Ο εφιάλτης στο δρόμο με το …Aids – Στοιχεία σοκ: “Oι οίκοι ανοχής ήταν γεμάτοι παιδιά”!

Τα ονόματα και οι φωτογραφίες των 11 ιερόδουλων που βρέθηκαν με Aids

Λοβέρδος: “οι οίκοι ανοχής ήταν γεμάτοι παιδιά”!

Πως φοράμε το προφυλακτικό για να είμαστε… ήσυχοι;

Πιάτσες θανάτου και στην Αχαϊα: Το 30% δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό!

11 οι ιερόδουλες με AIDS – 1000 άνδρες έχουν επικοινωνήσει ήδη με το ΚΕΕΛΠΝΟ – Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε οίκους ανοχής

AIDS: Μάθετε τα πάντα

Θρίλερ με τις ιερόδουλες που σκορπούσαν το AIDS – Εκατοντάδες τηλέφωνα στο ΚΕΕΛΠΝΟ από άτομα που ήρθαν σε ερωτική επαφή μαζί τους

Δεν ήξερε η ρωσίδα ότι ήταν οροθετική – Πλήρωναν παραπάνω για να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις

Προφυλακίστηκε η Ρωσίδα πόρνη που πάσχει από AIDS

Πανικός στην Αθήνα από την ιερόδουλη με Aids – Ελέγχονται άλλοι 500 παράνομοι οίκοι ανοχής!

Τουλάχιστον 15 άνδρες συνερεύθηκαν χωρίς προφύλαξη με την 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλη με AIDS – Άλλοι 600 απευθύνθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Το ΚΕΕΛΠΝΟ καλεί όσους πήγαν στο “μολυσμένο” οίκο ανοχής!

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπούσε το θάνατο!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε