Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λουκέτο σε όλα τα Μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους έως τις 19 Μαρτίου!

Λουκέτο σε όλα τα Μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους έως τις 19 Μαρτίου!

– Κλειστές θα βρουν οι επισκέπτες τις πόρτες σε κάθε μουσείο και αρχαιολογικό χώρο σε όλη την Ελλάδα στην αρχή της τουριστικής σεζόν
– Κάθε πρωί οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Πολιτισμού θα συγκεντρώνονται στην οδό Μπουμπουλίνας
– Πλήγμα στον τουρισμό να ξεκινάμε με τέτοια παρατράγουδα λένε τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι

Λουκέτο σε όλα τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους έως και την Τρίτη 19 Μαρτίου, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του πρώην Υπουργειου Πολιτισμού.

Ζητούν αυτόνομο υπουργείο Πολιτισμού και απόσυρση του προσχεδίου του Οργανογράμματος της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού.

Η απόφασή τους είναι 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες και καθημερινές συγκεντρώσεις στις 8 το πρωί στο κεντρικό κτίριο του πρώην ΥΠΠΟ, στην οδό Μπουμπουλίνας.

Σήμερα,  θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στις 11:30 π.μ. και θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στις 3:30 μ.μ.

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου, οι εργαζόμενοι θα απεργήσουν μαζί με τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ), τον Σύλλογο Εκτάκτων Αρχαιολόγων (ΣΕΚΑ) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημόσιο (ΠΟΕΙΔΔ), ενώ την Παρασκευή 15 Μαρτίου, μετά τη συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί πορεία εκεί όπου θα συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης ή έξω από την Ακρόπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλειστοί οι αρχαιολογικοί χώροι την Πέμπτη λόγω απεργίας

Κλείνει μετά απο 19 χρόνια το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου

Παραιτήθηκε το ΔΣ του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε