Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λουκέτο στο κέντρο βάζουν οι σημερινές κινητοποιήσεις – Ποιοι απεργούν

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Καυτό φθινώπορο σε όλα τα μέτωπα προαναγγέλουν οι σημερινές κινητοποιήσεις εργαζομένων τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Στους δρόμους σήμερα δικαστικοί, νοσοκομειακοί γιατροί και εργαζόμενοι στους υπό κατάργηση φορείς του Δημοσίου.

Το χορό των κινητοποιήσεων ανοίγουν οι νοσοκομειακοί γιατροίλ που στις 11.30 το πρωί θα συγκεντρωθούν στο Υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα, ενώ έχουν κηρύξει Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί εως τη λήξη της βάρδιας τους. Διαμαρτύρονται για τις περικοπές στο μισθολόγιο τους.

Μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 12.30 το μεσημέρι, οι δικαστικοί και των έξι Δικαστικών Ενώσεων θα πραγματοποιήσουν Πανελλήνια συγκέντρωση στον Αρειο Πάγο στη Λ.Αλεξάνδρας διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές που σχεδιάζει η κυβέρνηση στο ειδικό μισθολόγιο τους. Στο πλευρό των δικαστικών τάσσεται και ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας.

Στη μια το μεσημέρι, εργαζόμενοι στους υπό κατάργηση φορείς του Δημοσίου θα συγκεντρωθούν στο Υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου.

Στο μεταξύ αύριο Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012, οι ένστολοι (αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες) διοργανώνουν Πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκτός Δημοσίου όσοι παίρνουν σύνταξη το 2016-2017

Ποιοι θα είναι οι μισθοί των στρατιωτικών μετά από τις περικοπές.Φιλοδώρημα!

14 ώρες δουλειά με απανωτές βάρδιες και μικρότερο μισθό

Στα “καγκέλα” για τα ειδικά μισθολόγια – Δεν κάνει πίσω ο Στουρνάρας – Μειώσεις έως 19,5% στους ένστολους έως το 2013 και 17,5% στους πανεπιστημιακούς 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε