Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Λύγισαν και τα σίδερα – Είμαστε και άνεργοι και άστεγοι”

Συγκλονίζει η μαρτυρία στο Newsit του άνεργου ζευγαριού που το σπίτι τους καταστράφηκε ολοσχερώς απο τη φωτιά στον οικισμό Σιντερίνα. Πριν ένα μήνα τους είχαν κλέψει.

Οι ανθρώπινες δραματικές ιστορίες πάνω στις στάχτες και τα αποκαϊδια που άφησε πίσω της η φωτιά που καίει ακόμα στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής δεν αφήνουν κανέναν ασυγκινητο.

Ανθρωποι του μόχθου, που μέχρι χτες αντιμετώπιζαν μόνο το τέρας της ανεργίας πια δεν έχουν στον ήλιο μοίρα καθώς μέσα σε μια στιγμή έγιναν και άστεγοι.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του Γιώργου και της Δήμητρας Γιαννικέλη το σπίτι των οποιων στον οικισμό Σιντερίνα έγινε στην κυριολεξία κάρβουνο.

Οπως δήλωσε στο Newsit η κυρία Δήμητρα “μας ειδοποίησαν χθες στις 12.00 το μεσημέρι να φύγουμε από το σπίτι γιατί ερχόταν η φωτιά. Αρπάξαμε τα δύο εγγόνια μας και φύγαμε άρον – άρον μόνο με τα ρούχα που φοράμε για να σωθούμε. Οταν γυρίσαμε είδαμε το σπίτι μας κατεστραμμένο. Λύγισαν και τα σίδερα όπως βλέπετε. Είμαστε άνεργοι. Σας το λέω με χαμόγελο γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε, ζητάμε βοήθεια”.

Tραγική ειρωνεία της μοίρας, πριν ένα μήνα ο κύριος Γιώργος και η κυρία Δήμητρα είχαν πέσει θυματα ληστείας. Δείτε τι δήλωναν τότε στο Newsit.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα πυρκαγιά στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου – Συνεχείς αναζωπυρώσεις στην Κερατέα
 

Πύρινος εφιάλτης λίγες ώρες πριν τις εκλογές – ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην Κερατέα

Στις φλόγες και η Κύθνος – Ένας πυροσβέστης για ολόκληρο το νησί!

Φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας

Πολύ υψηλός και αύριο ο κίνδυνος πυρκαγιάς

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε