Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μ.Χρυσοχοϊδης: “Όχι στις κάμερες στους δρόμους”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 

Όχι στην καταγραφή από τις κάμερες παρακολούθησης της κυκλοφορίας λέει ο Μιχάλη Χρυσοχοϊδης.

 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στο Βήμα Fm είπε ότι η πόλη και η χώρα δεν θα μετατραπεί σε αστυνομοκρατούμενη και στρατοκρατούμενη.
 
Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες θα εργαστούν σκληρά για να τελειώσει το φαινόμενο της τρομοκρατίας στη χώρα.
 
Δύο ημέρες μετά την επίθεση στη Βουλή ο κ.Χρυσοχοϊδης παραδέχθηκε ότι κάθε τρομοκρατική επίθεση μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες και τόνισε ότι μόνος τρόπος αντιμετώπισης είναι η γοργή εξάρθρωση των οργανώσεων αυτών.
 
Παράλληλα, άφησε αιχμές κατά της ΝΔ, για ολοκληρωτική διάλυση των υπηρεσιών.
 
Όπως τόνισε, ο στόχος είναι να υπάρξουν συλλήψεις, καθώς όσο συνεχίζεται η δράση των οργανώσεων κινδυνεύει κόσμος και αμαυρώνεται η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.
 
Επανέλαβε, πως αυτό που τον ανησυχεί περισσότερο είναι ότι το οργανωμένο έγκλημα και η τρομοκρατία έχει γίνει «ένα πράγμα». Επισήμανε ότι η διαφορά αυτών των οργανώσεων από τις προηγούμενες που έχουν δράσει στη χώρα είναι πως εκτός από πιο βίαιες και πιο μαζικές και λιγότερο στεγανές, κάτι που τις καθιστά πιο ευάλωτες
 
Ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανάγκη για συνεργασία με ξένες υπηρεσίες, αλλά ένα σχέδιο και καλή οργάνωση, ώστε να οδηγηθούμε σε γρήγορη εξάρθρωση των οργανώσεων. Κατέληξε, διαβεβαιώνοντας: «Θα εργασθούμε σκληρά για να τελειώσει αυτό το φαινόμενο στη χώρα, γιατί θα έχουμε απώλειες».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε