Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάνδρα Αττικής: Αυτό είναι το υπόγειο που έγινε τάφος για 82χρονη γυναίκα

Μάνδρα Αττικής
Εικόνα από την τηλεόραση του Alpha

Πως να περιγράψει κανείς τις εικόνες της απόλυτης καταστροφής στη Μάνδρα Αττικής από την κακοκαιρία. Σε κάθε νέα ενημέρωση, ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται.

Ανείπωτη τραγωδία στη Μάνδρα Αττικής. Ολόκληρη γειτονιά έχει καταστραφεί από την ορμή του χειμάρρου που παρέσυρε τα πάντα. Μια 82χρονη γυναίκα, το πρώτο θύμα της απίστευτης καταστροφής, έχασε τη ζωή της μέσα στο υπόγειο σπίτι της.

Η άτυχη γυναίκα, ζούσε στο μικρό διαμέρισμα, κάτω από το σπίτι της κόρης της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha, η 82χρονη γυναίκα δεν κατάφερε να βγεί έγκαιρα από το σπίτι, όταν τα νερά άρχισαν να παρασύρουν τα πάντα.

Ήταν τέτοια η ορμή του χειμάρρου, που έφτασε μέχρι το εσωτερικό του υπερυψωμένου ισογείου. Η κόρη της ηλικιωμένης κατάφερε την τελευταία στιγμή να σώσει τα δυο παιδιά της από το σπίτι.

Έδωσε μάχη για να βγάλει τα παιδιά της σώα από το σπίτι που είχε πλημμυρίσει. Το νερό είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο, που είχε καλύψει τα έπιπλα της κουζίνας και είχε σπάσει την πόρτα της εισόδου! Δεν κατάφερε όμως να σώσει την ηλικιωμένη μητέρα της.

Ειδοποίησαν από τις 07:00!

Η γυναίκα που είδε τη μητέρα της να πνίγεται κατήγγειλε ότι είχε ειδοποιήσει από τις 07:00 το πρωί πως υπάρχει πνιγμός. Αλλά όπως ανέφερε στον Alpha, η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο της τραγωδίας μετά τις 11:00 το πρωί!

Υπάρχουν επίσης αναφορές πως την ώρα που η γυναίκα πάλευε να σώσει τα παιδιά της, κάτοικοι της περιοχής είχαν ένα αυτοκίνητο να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά. Και τουλάχιστον έναν άνθρωπο να κουνά απελπισμένα τα χέρια του, ζητώντας βοήθεια!

Οι εικόνες συγκλονίζουν. Στις εισόδους σπιτιών, τα τζάμια από τις εξώπορτες έχουν σπάσει εξαιτίας της ορμής των νεκρών που προκάλεσε η πλημμύρα.

Εικόνα από την τηλεόραση του Alpha

Αυτοκίνητα “καρφώθηκαν” σε σπίτια!

Δεν είναι οι μοναδικές εικόνες που προκαλούν σοκ. Λίγα μέτρα πιο κάτω, η κάμερα δείχνει αυτοκίνητα που έχουν “καρφωθεί” μέσα σε σπίτια! Αυτοκίνητα που τα παρέσυρε το νερό “πετώντας” τα, κυριολεκτικά μέτρα μακριά.

Εικόνα από την τηλεόραση του Alpha
Εικόνα από την τηλεόραση του Alpha

Ένα άλλο αυτοκίνητο, παρασύρθηκε από το χείμαρρό, πάνω από μια μάντρα και προσγειώθηκε ανάποδα μέσα σε αυλή σπιτιού!

Εικόνα από την τηλεόραση του Alpha

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις