Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάνδρα: Θρασύτατοι έκαναν πλιάτσικο – Τέσσερις συλλήψεις

Μάνδρα: Θρασύτατοι έκαναν πλιάτσικο – Τέσσερις συλλήψεις

Απίστευτο θράσος είχαν δυο Ρομά, οι οποίοι έκανα πλιάτσικο στη Μάνδρα, η οποία έχει πληγεί από την κακοκαιρία των τελευταίων ωρών. Οι τέσσερις Ρομά μάλιστα είχαν παρκάρει κοντά στην εταιρεία δύο φορτηγά, στα οποία θα μετέφεραν τα κλοπιμαία.

Η ομάδα που περιπολούσε στην Μάνδρα στο πλαίσιο των ενισχυμένων περιπολιών που αποφάσισε η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποτραπούν οι έκνομες ενέργειες σε βάρος των πληγέντων, εντόπισε μέσα σε εταιρεία που υπέστη ζημιές από τις πλημμύρες τα τέσσερα άτομα να αφαιρούν ψυγεία και άλλες συσκευές.

Το δύσβατο της περιοχής μετά και τις καταστροφικές πλημμύρες δυσκόλεψε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ωστόσο τελικά οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Σημειώνεται ότι για τον φόβο τέτοιων επιδρομών σε σπίτια και καταστήματα τα οποία έπαθαν ζημιές από την θεομηνία και δεν μπορούν να ασφαλιστούν, η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής έχει αυξήσει τις περιπολίες και τα μέτρα αστυνόμευσης στην περιοχή, ενώ η Ασφάλεια είναι επί ποδός όλες τις ώρες.

Μάλιστα, με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, έγινε επανασχεδιασμός των μέτρων για το Πολυτεχνείο, προκειμένου να αποδεσμευθούν αστυνομικοί και να διατεθούν στην Δυτική Αττική, ενώ οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί απαλλάχθηκαν από την συμμετοχή στα μέτρα της πορείας, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Βίντεο από Antenna TV

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις