Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάθετε όλα τα νέα του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μέσα από το κινητό σας!

Ο Διεθνής Αερολιμένας  Αθηνών προσφέρει σε όλους τους επιβάτες άμεση ενημέρωση στο κινητό τους, για τις πτήσεις τους με τις δύο ηλεκτρονικές υπηρεσίες του.

Το «ATH Airport» και το «19171-Υπηρεσία Ενημέρωσης Πτήσεων μέσω SMS» είναι οι δύο νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο τους επιβάτες για όλα τα νέα που αφορούν τις πτήσεις αλλά και τις υπηρεσίες του αεροδρομίου.

Η εφαρμογή «ATH Airport» είναι διαθέσιμη για τα iPhone και διατίθεται δωρεάν μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple και προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις πτήσεις από/προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, τις αεροπορικές εταιρείες, την πρόσβαση στους χώρους στάθμευσης αλλά και στα καταστήματα του αεροδρομίου.

Από την άλλη η υπηρεσία «19171 – Υπηρεσία Ενημέρωσης Πτήσεων μέσω SMS» ενημερώνει το χρήστη μέσω SMS στο κινητό του, για τα δεδομένα της πτήσης που τον ενδιαφέρει.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης, είναι να στείλει SMS στο 19171 με τον αριθμό της πτήσης το και άμεσα θα λάβει έως και έξι απαντητικά μηνύματα για την εξέλιξή της και κάθε αλλαγή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε