Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 7χρονος στο Παίδων – Εκτός κινδύνου η μάνα και η αδελφή του

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 7χρονος στο Παίδων – Εκτός κινδύνου η μάνα και η αδελφή του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 7χρονο αγοράκι που παραμένει διασωληνωμένο στην εντατική του Παίδων. Παρουσιάζει μικρή βελτίωση όμως η κατάσταση του παραμένει πολύ κρίσιμη. Καλύτερα η δίδυμη αδελφούλα του και η μητέρα του.

Ολη η Ελλάδα βρισκεται στο πλευρό του 7χρονου αγοριού το οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά  με τη μηχανή του την περασμένη Πέμπτη, 12/07/2012 ο νεαρός αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού στην Πατησίων. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση).

Παρά τη μικρή βελτίωση που παρουσιάζει η κατάστασή του παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη και εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του Παίδων Αγλαϊα Κυριακού. Το παιδί φέρει πολλαπλές οστικές και παρεγχυματικές κακώσεις σε όλο του το σώμα και σήμερα θα του γίνει εξέταση στον αξονικό τομογράφο προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν πόσα χειρουργεία θα χρειαστούν.

Η δίδυμη αδελφούλα του είναι σε καλύτερη κατάσταση. Χθες βγήκε από την εντατική και πλέον νοσηλεύεται σε θάλαμο του νοσοκομείου. Ωστόσο το κοριτσάκι είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και τον παρακολουθούν σε 24ωρη βάση ειδικοί παιδοψυχολόγοι γιατί ρωτά συνεχώς για τον αδελφό της και τη μητέρα της.

Η μάνα των παιδιών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ενατική του Ευαγγελισμού, ωστόσο έχει διαφύγει τον κίνδυνο μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη.

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας των παιδιών ο οποίος δεν έχει φύγει λεπτό από δίπλα τους. Το παρών δίνουν καθημερινά στο νοσοκομείο και οι δάσκαλοι των παιδών από το 150 Δημοτικό σχολείο της Αθήνας.

Ο 21χρονος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που χτύπησε με τη μοτοσικλέτα του τα παιδιά και την μητέρα τους έχει αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του στο ναυτοδικείο. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεχείλισε από ανθρωπιά το Αγλαϊα Κυριακού – Εκατοντάδες αιμοδότες έσπευσαν για την σωτηρία του 7χρονου που χτύπησε και εγκατέλειψε ο μοτοσυκλετιστής

Στην εντατική τα 7χρονα δίδυμα – Σοβαρά και η μητέρα – Τους παρέσυρε και εγκατέλειψε το πρωί νεαρός μοτοσικλετιστής 

Σοκ στο ΠΝ! – Βατραχάνθρωπος της ΔΥΚ ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε μητέρα και τα παιδιά της

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε