Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Με έχουν στοχοποιήσει” καταγγέλει στο Νewsit o πρόεδρος των Φαρμακοποιών Αττικής

“Με έχουν στοχοποιήσει” καταγγέλει στο Νewsit o πρόεδρος των Φαρμακοποιών Αττικής

Στα άκρα η αντιπαράθεση φαρμακοποιών και Υπ. Υγείας με φόντο την ταλαιπωρία εκατομμυρίων ασφαλισμένων των ταμείων ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ, ΟΤΕ και ΔΕΗ.

Όπως κατήγγειλε στο Νewsit o πρόεδρος των Φαρμακοποιών Αττικής, Κώστας Λουράντος “εδώ και πάρα πολύ καιρό τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν σταματήσει να είναι συνεπή απένταντί μας και το κακό έχει παραγίνει. Ο ΟΑΕΕ χρωστά γύρω στα 13 εκατομμύρια ευρώ, ο ΟΠΑΔ χρωστά πάνω από 150 εκατομμύρια, η ΔΕΗ χρωστά γύρω στα 7 εκατομμύρια, ο ΟΤΕ χρωστά γύρω στα 7 εκατομμύρια επίσης και όπως καταλαβαίνετε εμείς και πληρώνουμε φόρους και ΦΠΑ για εισοδήματα που δεν έχουμε εισπράξει. Φοβάμαι πως επειδή τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν φεσωθεί με ομόλογα θα μας πληρώσουν όχι με χρήματα αλλά με ομόλογα. Δεν μπορούμε πια να κάνουμε άλλη υπομονή, ούτε να σηκώνουμε εμείς το βάρος της ασφαλιστικής περίθαλψης, ήρθε η στιγμή το κράτος να πάψει να είναι μπαταχτσής, παίρνει τα χρήματα από τους ασφαλισμένους αλλά δεν τα δίνει στους φαρμακοποιούς”.

Ακούστε τη δήλωση του κ.Λουραντου στο NewsIt.gr

Στα όσα λένε οι πρόεδροι των ασφαλιστικών ταμείων και η ηγεσία του Υπ. Εργασίας αλλά και του Υπ.Υγείας ότι έχει ξεκινήσει η καταβολή χρημάτων προς τους φαρμακοποιούς ο κύριος Λουράντος αποσαφηνίζει “υποσχέθηκε ο κύριος Λοβέρδος ότι μέχρι 30 Απριλίου θα μας πλήρωνε διαφορετικά θα έδινε την παραίτησή του αλλά ούτε το ένα έγινε ούτε το άλλο. Για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο οι περισσότεροι φαρμακοποιοί δεν έχουν πληρωθεί ούτε ένα ευρώ. Εμένα με έχουν στοχοποιήσει σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί άραγε να έχω εγώ όφελος; Ούτε για βουλευτής πάω ούτε κομματικό στέλεχος είμαι. Απλώς επειδή βγαίνω στα Μέσα Ενημέρωσης τους χαλάω τη μόστρα και τις περαιτέρω φιλοδοξίες. Ο κύριος Κουτρουμάνης θεωρεί πως στοχοποιόντας εμένα θα ξεφύγει από το αληθινό πρόβλημα. Εγώ όμως εκπροσωπώ τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας και δεν έχω να κερδίσω τίποτα παραπάνω από την εκτίμηση των συναδέλφων μου. Αφήνω όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για να αντιμετωπίσω την στοχοποίηση μου σεβόμενος ότι αποφασίσει ο σύλλογος που εκπροσωπώ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απο την τσέπη τους πληρώνουν τα φάρμακα οι ασφαλισμένοι 4 ταμείων

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε