Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Με κατάσχεση του ΙΧ της απειλείται μέλος του κινήματος “Δεν πληρώνω”

,

Η πρώτη κατάσχεση οχήματος μέλους του κινήματος “Δεν πληρώνω διόδια” επιχειρήθηκε να γίνει στις 9.00 το πρωί στα Κιούρκα. Εξαγριωμένοι κάτοικοι απέτρεψαν την κατάσχεση και κατέλαβαν και τα 2 ρεύματα στα διόδια Αφιδνών σηκώνοντας τις μπάρες. Τι απαντά η εταιρεία Νέα Οδός.

Αστυνομικοί συνοδεία 3 δικαστικών επιμελητών πήγαν στο σπίτι γυναίκας που δεν πλήρωνε διόδια και της είχε βεβαιωθεί χρέος 530 ευρώ το οποίο είχε 20πλασιαστεί με αποτέλεσμα να έχει φτάσει το ποσόν στις 10.600 ευρώ.

Όπως καταγγέλει στο Newsit  η κυρία Σοφία Κοροβέση “χωρίς να υπάρχει δικαστική απόφαση καθώς την περασμένη Δευτερα η υπόθεση πήρε αναστολή οι δικαστικοί επιμελητές εμφανίστηκαν στο σπίτι μου στα Κιουρκα και απαίτησαν να καταβάλω άμεσα σε μετρητά 10.600 ευρώ ή αλλιώς θα μου πάρουν το αυτοκίνητό μου. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Αμέσως μαζεύτηκε εξαγριωμένος κόσμος έξω από το σπίτι μου και πριν λίγο η αστυνομία και οι δικαστικοί επιμελητές έφυγαν. Εμείς για να βγούμε από το σπίτι μας πρέπει κάθε φορά να δίνουμε 2, 05 ευρώ ακόμη και για να πάμε στη δουλειά μας ή στην τράπεζα,  δηλαδή εγώ χρειάζομαι 8,20 την ημέρα. Μια τετραμελής οικογένεια σαν τη δική μου χρειάζεται 1.200 ευρώ το μήνα. Που θα τα βρούμα αυτά τα λεφτά;”.

Ακούστε τι δήλωσε στο ΝewsIt η γυναίκα που την απειλούν με κατάσχεση..

Οι κάτοικοι από τα  Κιούρκα και τα μέλη του κινήματος “Δεν πληρώνω διόδια”  καταλάβαν για περίπου 2 ώρες  τα διόδια Αφιδνών και στα δύο ρεύματα, σηκώνοντας τις μπάρε.

Oπως δήλωσε στο Νewsit το μέλος του κινήματος “Δεν πληρώνω” Βασίλης Παπαδόπουλος ” οι αγώνες μας από εδώ και πέρα θα ενταθούν με παρεμβάσεις και στα διόδια της Ελευσίνας εκός των Αφιδνών”.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΝΕΑ ΟΔΟΣ
Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσων και Μarketing της εταιρείας ΝΕΑ ΟΔΟΣ στην οποία έχει παραχωρηθεί η εκμετάλλευση των διοδίων Αφιδνών, Φωτεινή Λάμπρου δήλωσε στο Νewsit “η κυρία Κοροβέση σκόπιμα αποκρύπτει το γεγονός πως το αίτημα αναστολής που κατέθεσε 2 φορές απορρίφθηκε απο την ελληνική δικαιοσύνη. Στις 21 Μαρτίου 2011 η Νέα Οδός έστειλε επιστολή με την οποία ενημέρωνε την κυρία Κοροβέση για την οφειλή των 530 ευρώ που αντιστοιχούσε σε 280 διελεύσεις και την καλούσε σε 15 ημέρες να πληρώσει. Στα μέσα Ιουλίου 2011 προχωρήσαμε σε διαταγή πληρωμής η οποία περιελάμβανει και το πρόστιμο που ορίζει ο νόμος δηλαδή το 20πλάσιο του ποσού. Στις 4 Οκτωβρίου η κυρία Κοροβέση με τον δικηγόρο της κατέθεσε στο πρώτο δικαστήριο αίτημα για προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα τα οποία απερρίφθηκαν. Τότε μέσω του δικηγόρου της κατέθεσε σε εμάς αίτημα για συμβιβασμό προκειμένου να αποπληρώσει την οφειλή της με δόσεις, πράγμα που έγινε δεκτό. Δύο μέρες μετά απέσυρε το αιτημα για συμβιβασμό και στις 24 Οκτωβρίου κατέθεσε στο δικαστήριο για δεύτερη φορά αίτημα για προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα το οποίο απερρίφθη εκ νέου. Η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ακολούθησε την νομική διαδικασία και σήμερα πήγε να εισπράξει τη διαταγή πληρωμής που είναι άμεσα εκτελεστή”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όχι στο νέο χαράτσι λένε οι “Δεν πληρώνω” – ΦΩΤΟ και VIDEO

Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια Ελευσίνας

‘Ανοιξαν τις μπάρες στα διόδια Αφιδνών οι “Δεν πληρώνω”



Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε