Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Με … λεωφορεία και τρένα φεύγουν για διακοπές

Με το φόβο οτι δεν θα βρούν καύσιμα οι αδειούχοι του Αυγούστου άφησαν τα αυτοκίνητά τους και ξεκινούν τις διακοπές τους με ΚΤΕΛ και ΟΣΕ!

Μειωμένη σε σχέση με πέρυσι είναι από τα ξημερώματα η κίνηση στις δύο εθνικές οδούς, καθώς εξαιτίας της αβεβαιότητας που επικρατεί για την εξασφάλιση καυσίμων, πολλοί ταξιδιώτες είναι ακόμη ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για το αν θα πρέπει να ξεκινήσουν για τον προορισμό τους, ιδίως αν αυτός είναι αρκετά μακρυά από την Αθήνα.

Απο τις 6 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου, 74.000 οχήματα έχουν περάσει απο τα διόδια της Ελευσίνας και 61.000 απο τα διόδια Αφιδνών.

Αντιθέτως, αυξημένη είναι η κίνηση στα πρακτορεία των ΚΤΕΛ και στους σταθμούς του ΟΣΕ, όπου χιλιάδες εκδρομείς προτίμησαν τις υπεραστικές συγκοινωνίες για να μεταβούν στην περιφέρεια.

Την …τιμητική τους έχουν και φέτος τα πλοία, αφού ένα μεγάλο μέρος των αδειούχων έχει επιλέξει για τις διακοπές του τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Για το Σαββατοκύριακο  έχουν προγραμματιστεί από το λιμάνι του Πειραιά 61 δρομολόγια πλοίων και 35 από το λιμάνι της Ραφήνας, μεταφέροντας εκατοντάδες οχήματα και χιλιάδες επιβάτες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε