Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Με μπλούζα της Ελλάδας εμφανίστηκε ο Νικόλαος πριν πάει σε άλλο ένα πάρτι στο Πόρτο Χέλι!

Καυτά φιλιά και οικειότητες με τους ντόπιους σε μια προσπάθεια αντιστροφής του κλίματος

Οι παπαράτσι από το εξωτερικό απουσίαζαν αφού ο γάμος τελείωσε. Οι VIP προσκεκλημένοι πήραν τις ασημένιες μπομπονιέρες ενθύμιο του γάμου και ο γαμπρός με την νύφη αποφάσισαν να μας δείξουν ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο.
 
Νικόλαος και Τατιάνα πέρασαν την πρώτη νύχτα του γάμου τους στη σουίτα του ξενοδοχείο “Ποσειδώνιο” και με ερωτική διάθεση έφυγαν χθες το μεσημέρι από τις Σπέτσες.
 
Οι ντόπιοι παρακολουθούσαν έκπληκτοι τους νεόνυμφους να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά και να χαμογελούν σε όλους! Μάλιστα οι “γαλαζοαίματοι” αποφάσισαν να δώσουν λίγη σημασία στους περαστικούς!
 
Ο Νικόλαος φορούσε ένα μπλουζάκι που διαφημίζει την Ελλάδα , κρατούσε από τη μέση την σύζυγό του και αγκαζέ μπήκαν στο πλοίο που τους μετέφερε στο εξοχικό των Γλύξμπουργκ στο Πόρτο Χέλι.
 
Εκεί ο έκπτωτος μονάρχης ξόδεψε κι άλλα χρήματα για ένα τρίτο πάρτι που αφορά τα μεθεόρτια του γάμου.
 
Πάντως ο γαμπρός και η νύφη έδειξαν να ζουν τον δικό τους προσωπικό μύθο αδιαφορώντας για τον απόηχο της σπατάλης και του νεοπλουτισμού στους Έλληνες πολίτες.
Για αυτούς άλλωστε η γνωριμία, ο έρωτας και φυσικά η πανάκριβη επισημοποίηση της σχέσης τους είναι ένα παραμύθι απ αυτά που γοητεύουν όλους εκείνους που ψάχνουν τον μύθο τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε