Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πόσα παιδιά θα είχαν σωθεί! Μέσω ταχυδρομείου είχαν στείλει τη δικογραφία του παιδεραστή για τον βιασμό 14χρονης! – Η απάντηση της εισαγγελίας

Πόσα παιδιά θα είχαν σωθεί! Μέσω ταχυδρομείου είχαν στείλει τη δικογραφία του παιδεραστή για τον βιασμό 14χρονης! – Η απάντηση της εισαγγελίας

– Αυτός είναι ο παιδόφιλος, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα (2/3) λίγο πριν βιάσει 13χρονο αγόρι
– Είχε ταυτοποιηθεί από τον Δεκέμβριο του 2014 για το βιασμό 14χρονης και κυκλοφορούσε ανενόχλητος
– Ο παιδεραστής από το Περιστέρι παρουσιαζόταν σε chat rooms στα παιδιά ως συνομίληκός τους και μάλιστα ως αγόρι
– Η υπόθεση χαρακτηρισμένη στα κομπιούτερ της εισαγγελίας ως “άγνωστου δράστη”
-Ο 40χρονος απολογήθηκε ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας και είναι αντιμέτωπος με κακουργηματικές και πλημμεληματικού βαθμού πράξεις

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους! Δεν είναι μόνο οι τερατώδεις πράξεις του 40χρονου παιδεραστή από το Περιστέρι που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, αλλά και το γεγονός ότι αυτός ο άνδρας με το αρρωστημένο μυαλό κυκλοφορούσε ελέυθερος και ενώ είχε ταυτοποιηθεί από τον Δεκέμβριο του 2014 για το βιασμό 14χρονης!
Το βαν του 40χρονου που είχε μετατραπεί σε κινούμενη γκαρσονιέρα
Ο 40χρονος παρουσιαζόταν σε chat rooms στα παιδιά ως συνομίληκός τους και μάλιστα ως αγόρι. Σε μια περίπτωση, όμως ένα κοριτσάκι 14 ετών, είχε την ατυχία να τσιμπήσει στο δόλωμα και όταν παρουσιάστηκε μπροστά του εκείνος νευρίασε τόσο που την πήρε μέσα στο βαν την πήγε στο σπίτι του, την βίασε, την χτύπησε, την κούρεψε και την παράτησε μέσα στην μέση του δρόμου! Οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε κατάσταση σοκ και ανέλαβε την υπόθεση το τμήμα ανηλίκων.

Ο Προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που η δικογραφία του παιδεραστή έμεινε για μήνες στα αζήτητα, τονίζοντας ότι στάλθηκε από τις αρχές στην εισαγγελία, μέσω ταχυδρομείου, και σε συνδυασμό με ότι επρόκειτο για υπόθεση χαρακτηρισμένη στα κομπιούτερ της εισαγγελίας ως “άγνωστου δράστη”, είχαν ως αποτέλεσμα η δικογραφία να πέσει στον… σωρό, και έτσι να καθυστερήσει σημαντικά η σύλληψη του κατηγορούμενου.

Ο κ. Ζαγοραίος περιγράφει αναλυτικά τη διαδρομή της δικογραφίας ανάμεσα σε εισαγγελία και αστυνομικές αρχές καταλήγοντας ότι ήδη διενεργείται πειθαρχικός έλεγχος προκειμένου να εντοπιστούν πιθανές παραλείψεις υπαλλήλων της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών.


Ο 40χρονος απολογήθηκε ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας και είναι αντιμέτωπος με κακουργηματικές και πλημμεληματικού βαθμού πράξεις, που αφορούν τα αδικήματα του βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου, απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και απόπειρας προσέλκυσης ανηλίκου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε