Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ συναντήθηκε ο Α. Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση του με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση του με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ. ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός είναι κοινωνικά άδικα, εξοντωτικά για τους εργαζόμενους και αναποτελεσματικά” είπε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το τέλος της συνάντησης του με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση “μας καλεί σε έναν κύκλο μεγάλων θυσιών χωρίς αντίκρισμα, σπρώχνει την ελληνική κοινωνία σε ένα βαθύ τέλμα”.
 
Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ η μείωση στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων “θα ανοίξει την όρεξη” και για μείωση των αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα, ενώ για το ασφαλιστικό υποστήριξε ότι “η αύξηση των ορίων ηλικίας, με το αιτιολογικό τού ότι αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής, είναι μια βαθιά αντικοινωνική και απάνθρωπη μεθόδευση, που έρχεται να μας φέρει πολλά χρόνια πίσω, σε άλλες εποχές”.

Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι “εξαπάτησε τον ελληνικό λαό εξαγγέλλοντας ένα εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο απ΄αυτό που εφάρμοζε η ΝΔ και σήμερα μεταφράζει την λαική εντολή να προχωρήσει σ΄ένα εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο, σε εντολή δημιουργίας ενός μεγάλου συντηρητικού συνασπισμού με τη συναίνεση και συνενοχή της ΝΔ και του ΛΑΟΣ”.
 
ΓΣΕΕ: Απεργία στις 24 Φεβρουαρίου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε