Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Μεγάλη Βρετανία έγινε… τουρκική!

Η Μεγάλη Βρετανία έγινε… τουρκική!

Είναι από τις λεπτομέρειες που πολλοί δεν προσέχουν, κάνουν .όμως τη διαφορά. Στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία κυματίζει η τουρκική σημαία καθώς εκεί θα καταλύσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα.

Φυσικά η τουρκική σημαία κυματίζει πλάι στην ελληνική. Η τουρκική σημαία στην είσοδο του ξενοδοχείου είναι ένδειξη τιμής και μέρος του άτυπου πρωτοκόλλου για τη φιλοξενία υψηλών προσκεκλημένων.

Εδώ και ημέρες έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικά από τις ελληνικές αρχές όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου και μετά την επιθεώρηση και από τους φρουρούς του Τούρκου προέδρου ουσιαστικά έχουν αποκλειστεί οι σουίτες και τα δωμάτια στα οποία θα διαμείνουν τόσο ο Ερντογάν όσο και οι υπουργοί αλλά και τα μέλη της τουρκικής αποστολής.

Μεγάλη Βρετανία

Ο έλεγχος στο εσωτερικό του ξενοδοχείου είναι εξονυχιστικός, στα περισσότερα σημεία ουσιαστικά απαγορεύεται η πρόσβαση. Ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει αναλάβει τη φύλαξη, ενώ στους χώρους όπου βρίσκονται οι σουίτες του Ερντογάν και των υπουργών η πρόσβαση γίνεται μόνο μετά από την τελική έγκριση των Τούρκων φρουρών του “σουλτάνου”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις