Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Μειωμένες τιμές στις ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με τα ΜΜΜ

Μειωμένες τιμές στις ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με τα ΜΜΜ

Δηλαδή στην ουσία πληρώνει τους 10 από τους 12 μήνες και ωφελείται 90 ευρώ…

Κίνητρα για να προμηθευτεί το επιβατικό κοινό κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα ή για επιλεγμένα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, παρέχει ο ΟΑΣΑ, στο πλαίσιο της νέας τιμολογιακής πολιτικής που εφαρμόζει από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Όπως ανακοινώθηκε, ο ΟΑΣΑ θα διαθέτει στο επιβατικό κοινό από 28/03/2011 προς πώληση, καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους, ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών 12μηνης ισχύος, παρέχοντας, παράλληλα σημαντική έκπτωση.

Συγκεκριμένα, οι κάρτες όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα είναι δύο τύπων. Η πρώτη παρέχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Μετρό (έως Κορωπί), Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Λεωφορεία, Τρόλεϊ και Προαστιακό στο τμήμα Μαγούλα-Πειραιά-Κορωπί. Η κάρτα αυτή περιλαμβάνει και τις γραμμές Express Αεροδρομίου και Σαρωνίδας. Ο επιβάτης που θα επιλέξει την ετήσια αυτή κάρτα θα πληρώσει € 450.

Δηλαδή στην ουσία πληρώνει τους 10 από τους 12 μήνες και ωφελείται 90 ευρώ, αφού αν την αγοράσει για ένα μήνα η κάρτα έχει 45 ευρώ, άρα επί 12 μήνες το κόστος ανέρχεται σε 540 ευρώ.

Το ίδιο ισχύει και για όσους θα αγοράσουν την ετήσια κάρτα για λεωφορεία-τρόλεϊ και Τραμ. Η κάρτα αυτή δεν ισχύει για τις λεωφορειακές γραμμές Express Αεροδρομίου και για το τμήμα Βάρκιζα-Σαρωνίδα της γραμμής E 22.

Το κόστος της κάρτας αυτής ανέρχεται σε 200 ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι έχει έκπτωση ισόποση με δωρεάν μετακινήσεις για δύο μήνες, ή ετήσιο όφελος 40 ευρώ.

Επίσης, για μαζική διάθεση ετησίων καρτών δίνεται η δυνατότητα έκπτωσης αναλόγως των τεμαχίων (πληρ. τηλ. 210-8200921, 853).

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε