Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μέσα στο πρώτο δελτίο ειδήσεων της νέας ΕΡΤ (ΦΩΤΟ)

Φωτό newsIT
Φωτό newsIT

Με παρουσιαστή τον επί χρόνια πολεμικό ανταποκριτή της ΕΡΤ, Πάνο Χαρίτο, έκανε απόψε πρεμιέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, δύο χρόνια μετά το αιφνιδιαστικό κλείσιμό της.

Πρώτη μέρα λειτουργίας της νέας ΕΡΤ σήμερα, 11 Ιουνίου του 2015.

Μία ημέρα αναμφίβολα συμβολική και πλέον… ιστορική για την δημόσια ραδιοτηλεόραση, αφού συμπίπτει με το “μαύρο” που έπεσε στους τηλεοπτικούς δέκτες ακριβώς δύο χρόνια πριν.

Οι εκπομπές της ΕΡΤ από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης, οπότε και το λογότυπο “ΕΡΤ1” μπήρε τη θέση του “Ν” της ΝΕΡΙΤ στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης, είχαν χαρακτήρα πανηγυρικό για την επαναλειτουργία του δημόσιου φορέα, χωρίς να λείπουν οι έντονα φορτισμένες συγκινησιακά στιγμές, ειδικότερα από τους εργαζόμενους που είχαν απολυθεί και επανήλθαν… “στις επάλξεις”.

Κι όταν μιλούμε για “επάλξεις”, δεν υπάρχει πιο επιτυχές παράδειγμα από τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Πάνου Χαρίτου, επί σειρά ετών πολεμικού ανταποκριτή της ΕΡΤ πριν το κλείσιμό της.



Το newsIT βρέθηκε στο πλατό από όπου μεταδόθηκε το πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, που θα μεταδίδεται καθημερινά στις 21:00 το βράδυ και σας μεταφέρει το κλίμα με φωτογραφικό υλικό.

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης
Επιμέλεια: Χρήστος Μαυραγάνης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε