Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μέσω internet άλλες 2.000 κρατικές θέσεις

Μέσω internet άλλες 2.000 κρατικές θέσεις

Μετά την κατάθεση βιογραφικών για την κάλυψη 88 θέσεων γενικών γραμματέων και περιφερειαρχών, ξεκινάει νέα ανοιχτή διαδικασία,

μέσω internet, για 2.000 θέσεις εργασίας σε περιφερειακούς κρατικούς οργανισμούς.

Η νέα διαδικασία αφορά θέσεις σε διοικήσεις νοσοκομείων, νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, εποπτευόμενων από το Δημόσιο οργανισμών, ιδρυμάτων κλπ. και θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στη διεύθυνση www.opengov.gr.

Η αξιολόγηση των βιογραφικών και η τελική επιλογή θα γίνεται από το γραφείο του πρωθυπουργού σε συνεργασία με τον αρμόδιο υπουργό.

Τα βιογραφικά που έχουν κατατεθεί ξεπερνούν τις 7.000. Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο λήγει η προθεσμία για τις πρώτες 88 θέσεις γενικών και ειδικών γραμματέων.

Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, δηλώνει ικανοποιημένος από τη μεγάλη προσέλευση που είχε η πρωτοβουλία του να ανοίξει τη διαδικασία για τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού μέσω internet. Έχει ήδη και ζητήσει από τους υπουργούς να καταγράψουν  τις θέσεις αυτές, για να ξεκινήσει η διαδικασία μόλις ολοκληρωθεί η επιλογή των γενικών γραμματέων.

Σε ότι αφορά τις παραιτήσεις του πρόεδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, Παναγιώτη Αθανασόπουλου, του προέδρου της Αγροτικής Τράπεζας Δημήτρη Μηλιάκου και του προέδρου του ΟΠΑΠ Δημήτρη Χατζηεμμανουήλ, κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι θα γίνουν δεκτές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε