Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μετακομίζει το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας

Μετακομίζει το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας

Σε κτίρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), (πρώην Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Κατοικίας), μεταφέρονται με απόφαση του υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση, υπηρεσίες του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας της περιοχής των Αθηνών.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, η μετακίνηση γίνεται στα πλαίσια του περιορισμού των λειτουργικών δαπανών των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας και για την ορθολογικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του Σώματος Επιθεώρησης.

Συγκεκριμένα, η Κεντρική Υπηρεσία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) που σήμερα στεγάζεται στην οδό Δραγατσανίου 8 μεταφέρεται στα κτίρια του ΟΑΕΔ, πρώην Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ), που βρίσκονται επί των οδών Αγησιλάου 10 και Δεληγιώργη. Στο ίδιο κτίριο μεταφέρεται και το Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Δυτικού Τομέα Αθήνας, το οποίο σήμερα στεγάζεται στην Σουρμελή 2.

Μεταφέρονται επίσης οι υπηρεσίες του ΣΕΠΕ που στεγάζονται στον πρώτο όροφο του κτιρίου της οδού Σταδίου 29.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες των Κέντρων Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου ΚΕΠΕΚ Αθηνών και Κρήτης, του ΣΕΠΕ, στην οδό Αγησιλάου 10.

Αντίστοιχα, η Διεύθυνση Κοινωνικής Επιθεώρησης Αθηνών, και το Τμήμα Συντονισμού, Ελέγχου Αξιολόγησης και Τεκμηρίωσης, και το Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Ανατολικού Τομέα Αθηνών μεταστεγάζονται στο κτήριο του ΟΑΕΔ, πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), που βρίσκεται Πατησίων 37 και Στουρνάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετακομίζει η Βουλή;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε