Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Μεθυσμένοι ο 18χρονος και η 16χρονη που “βούτηξαν” στον Κηφισό – Σοβαρά τραυματισμένος ο νεαρός

Μεθυσμένοι ο 18χρονος και η 16χρονη που “βούτηξαν” στον Κηφισό – Σοβαρά τραυματισμένος ο νεαρός

Η “βουτιά” ενός 18χρονου και μιας 16χρονης στον Κηφισό δεν οφείλεται τελικά σε τροχαίο αλλά στην κατανάλωση….αλκοόλ. Σοβαρά τραυματίας ο νεαρός, έχει κατάγμα στη σπονδυλική στήλη ενώ η κοπέλα δε φέρει σοβαρά τραύματα. Τι λέει στο Newsit o διευθυντής της 3ης χειρουργικής του Τζάνειου νοσοκομείου.

Μια εφηβική τρέλα και η μεγάλη κατανάλωση αλκόολ όπως όλα δείχνουν, παραλίγο να τους κοστίσουν τη ζωή. Ο λόγος για τον 18χρονο νεαρό Αραβικής καταγωγής που γεννήθηκε στην Ελλάδα και για την 16χρονη φίλη του, Ουκρανικής καταγωγής επίσης γεννημένη στην Ελλάδα που τα ξημερώματα “βούτηξαν” στον Κηφισό.

Αρχικά οι αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο τα δύο παιδιά που επέβαιναν σε μηχανή να έπεσαν στον ποταμό εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος. Ομως στο σημείο δεν βρέθηκαν ίχνη σύγκρουσης με άλλο όχημα ή μηχανή, ούτε ίχνη προσκρουσης στις προστατευτικές μπάρες.

Για τη διάσωση του 18χρονου και της 16χρονης στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση από την Πυροσβεστική. Και τα δύο νεαρά άτομα διεκομίσθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Σοβαρά τραυματισμένος στη σπονδυλική στήλη ο νεαρός

Οπως δήλωσε στο Newsit o Νικόλαος Φαρμάκης, Διευθυντής της 3ης Χειρουργικής Κλινικής του Τζανειου νοσοκομείου “τα δύο νεαρά άτομα διεκομίσθησαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Ο νεαρός 18 ετών έχει σοβαρό κάταγμα στην σπονδυλική στήλη και αρκετά κατάγματα μεταξύ άλλων στον θώρακα και στην δεξιά κνήμη.

Το ανήλικο κορίτσι, 16 ετών, φέρει επιπόλαια θλαστικά τραύματα τα οποία δεν προκαλούν μεγάλη ανησυχία. Και οι δύο έχουν υποβληθεί σε αξονικό και τομογραφικό έλεγχο και επικοινωνούν με το περιβάλλον, ωστόσο ο νεαρός δεν είναι σε θέση να πει τι έχει συμβεί λόγω της σοβαρής κατάστασής του” είπε τέλος ο κύριος Φαρμάκης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε