Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μικρή ανάσα με βοριάδες και μικρή πτώση θερμοκρασίας

Καλύτερος ο καιρός σήμερα.  Τα 6 μποφόρ θα φτάσουν οι άνεμοι στο Αιγαίο ενω στα ανατολικά θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά:

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Το μεσημέρι και το απόγευμα νεφώσεις θα αναπτυχθούν πρόσκαιρα κατά τόπους και στις υπόλοιπες περιοχές και στα ορεινά είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 305 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς.

Σε Νησιά Ιόνιου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο το μεσημέρι και το απόγευμα  πρόσκαιρα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι καλός με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 βαθμούς.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται αίθριος με βόρειους ανέμους 5 με 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία να φτάνει τους 33 βαθμούς.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες αναμένονται στα Νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα οπου η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός την Τρίτη, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 μποφόρ, ενώ θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε