Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μικρής διάρκειας βροχές, σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τοπικές βροχές μικρής διαρκείας, κυρίως στα βορειοδυτικά, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της Παρασκευής.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που σταδιακά θα αυξηθούν. Υπάρχει πιθανότητα βροχών, μικρής διαρκείας στη Μακεδονία από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές μικρής διαρκείας, κυρίως στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν. Υπάρχει πιθανότητα βροχών μικρής διαρκείας στη Θεσσαλία από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα Δωδεκάνησα το πρωί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα ασθενήσουν. Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε