Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Μικρολίμανο: Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον αλλοδαπό φυγά – Το νέο βίντεο από τη βροχή πυροβολισμών και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών

ΦΩΤΟ - NEWSIT
ΦΩΤΟ - NEWSIT

– Ασταμάτητες οι έρευνες της αστυνομίας για τον αλβανό φυγά που σκόρπισε τον τρόμο στο Μικρολίμανο
– Βγηκαν τα αποτελέσματα της βαλιστικής – “Καθαρό” το καλάσνικοφ
– Η συμμετοχή του στο φονικό του Μεταξουργείου και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών
– Το νέο βίντεο από τις δραματικές στιγμές που ο δράστης άνοιξε πυρ με το καλάσνικοφ
– Τι πιστεύουν οι αστυνομικοί ότι τον οδήγησε στο ακατανόητο ξέσπασμα στο κατάστημα

Τα αποτελέσματα της βαλιστικής έγιναν γνωστά κι έδειξαν πως το καλάσνικοφ είναι “καθαρό”, κάτι που σημαίνει πως δεν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Αυτό βεβαίως είναι κάτι που δεν αλλάζει τα δεδομένα, αφού ίσως ο αλβανός φυγάς χρησιμοποιεί ένα όπλο, στη συνέχεια το ξεφορτώνεται και χρησιμοποιεί άλλο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει ταυτοποιηθεί ως ο δράστης του φονικού στο Μεταξουργείο, τόσο από το mondus operandi, τον τρόπο δηλαδή που λειτουργεί ο συγκεκριμένος κακοποιός, όσο και από τις περιγραφές των μαρτύρων.

Οι φωτογραφίες κι οι έρευνες

Εν αναμονή της εισαγγελικής απόφασης για την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του αλβανού δράστη βρίσκονται όλοι στην αστυνομία, κάτι που ίσως βοηθήσει στις έρευνές τους.

Την ίδια ώρα οι έρευνες είναι εντατικότατες κι έχουν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένες περιοχές της Δυτικής Αττικής, ούτως ώστε να συλληφθεί ο παρολίγον μακελάρης το συντομότερο δυνατόν.

Ποιο όμως είναι το μεγάλο εγκληματικό παρελθόν του “παρανοϊκού”, όπως τον χαρακτηρίζουν οι αρχές δράστη;

Η νύχτα και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν μέλος μίας εγκληματικής ομάδας που εμπλεκόταν με μαστροπεία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η ομάδα αυτή πουλούσε προστασία σε μαγαζιά στο Μεταξουργείο και Άγιο Παντελεήμονα και κάπου εκεί η κατάσταση εκτραχύνεται.

Οι διαφορές μεταξύ των μελών έφεραν τη ρήξη, με αποτέλεσμα να χωριστούν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως κατά 99% ο αλβανός φυγάς έχει εμπλοκή και στην επίθεση στο μαγαζί στο Μεταξουργείο, στο οποίο ένας 43χρονος έχασε την ζωή του, ως παράπλευρη απώλεια μάλιστα, αφού δεν είχε καμία σχέση με το κύκλωμα.

Η δράση φέρνει αντίδραση

ΦΩΤΟ - NEWSIT
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η επίθεση στο μαγαζί του Μεταξουργείου έφερε και… αντίποινα, αφού περίπου δύο εβδομάδες αργότερα έγινε και η επίθεση στο μαγαζί του Αγίου Παντελεήμονα.

Αυτό πάντως που αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές, είναι πως η επίθεση με καλάσνικοφ στο Μικρολίμανο δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα που αναφέραμε νωρίτερα και αποδίδεται στην “διαστροφή που χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο επικίνδυνο αλβανό φυγά”.

Οι φωτογραφίες και το νέο βίντεο

ΦΩΤΟ - NEWSIT
Παράλληλα, το βίντεο που παρουσιάστηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega φαίνεται πως έχει και… συνέχεια, με τις πηγές να αναφέρουν πως θα παρουσιαστεί και νέο βίντεο που αποτυπώνει όλες τις δραματικές στιγμές στο Μικρολίμανο και το οποίο έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε