Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μικροομολογιούχοι γιούχαραν τον Παναγιώταρο της Χ.Α – Τι λένε σε Σαμαρά και Βενιζέλο

Μικροομολογιούχοι γιούχαραν τον Παναγιώταρο της Χ.Α – Τι λένε σε Σαμαρά και Βενιζέλο
,

“O κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται λένε σε Σαμαρά – Βενιζέλο οι μικροομολογιούχοι. Γιούχαραν τον Παναγιώταρο της Χρυσής Αυγής. Οι μικροομολογιούχοι ξεκίνησαν απο το ΣτΕ πηγαν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, μετά στο Υπουργείο Οικονομικών και τέλος στη Βουλή με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος στους δρόμους της Αθήνας. Λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι ωστόσο η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

Oι μικροομολογιούχοι που βρίσκονται έξω από τη Βουλή φωνάζουν “κλέφτες – κλέφτες” και κρατούν ένα τεράστιο πανό το μήνυμα του οποίου έχει αποδέκτες τους Σαμαρά και Βενιζέλο.

Από την οργή τους δε γλύτωσε ούτε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος κατέβηκε από τη Βουλή για να συνομιλήσει μαζί τους αλλά εισέπραξε ένα ηχηρό γιουχάρισμα.

Οι ομολογιούχοι διαμαρτύρονται ενάντια στο PSI , το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, με αφορμή την συζήτηση σήμερα στην ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Κρατώντας μαύρα μπαλόνια και πανό οι ομολογιούχοι κινήθηκαν φωνάζοντας συνθήματα προς το υπουργείο Οικονομικών

Η πορεία των περίπου 1.000 ομολογιούχων κατέληξε στη Βουλή. Οι αστυνομικοί  στην αρχή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας είχαν κάνει φραγμό. Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και φώναξαν προς τα μέλη του Κοινοβουλίου “κλέφτες – κλέφτες”.

Λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι οι μικροομολογιούχοι αποχώρησαν από τη Βουλή και άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Διαβάστε επίσης:

Συγκέντρωση μικροομολογιούχων στο ΣτΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε