Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μήνυσαν τον Δ. Σπινέλη οι εφοριακοί για συκοφαντία

Εκτός απο τον πρώην γ.γ. πληροφοριακών συστημάτων οι εφοριακοί μήνυσαν και τον διευθυντή Σχεδιασμού και Ελέγχων του ΣΔΟΕ.

Μήνυση κατά του Διομήδη Σπινέλη τέως γενικού γραμματέα Πληροφορικών Συστημάτων και του Νικόλαου Λέκκα διευθυντή Σχεδιασμού και Ελέγχων του ΣΔΟΕ και προέδρου του Β΄ Υπηρεσιακού Συμβουλίου, κατέθεσε στην Εισαγγελία Αθηνών ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών Υπαλήλων Χαράλαμπος Νικολακόπουλος.

Η μήνυση, σύμφωνα με την Ομοσπονδία αφορά συκοφαντικούς ισχυρισμούς τους σε εκδήλωση με θέμα «Φοροδιαφυγή και Κοινωνική Δικαιοσύνη», οτι υπάρχει «εκτεταμένη διαφθορά στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό».

Υπενθυμίζεται οτι στη συγκεκριμένη εκδήλωση είχε αναφερθεί οτι στις εφορίες επικρατεί το σύστημα 4-4-2. ώς μηχανισμός διανομής των εσόδων του κράτους μεταξύ εφόρων, ελεγκτών και του δημοσίου. Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟΥ, “Η περίοδος της σιωπής και της αποδοχής επιθέσεων, για την Ομοσπονδία μας, έχει περάσει οριστικά. Θα αντιδρούμε πλέον με κάθε πρόσφορο τρόπο, για να υπερασπιστούμε την τιμή και την υπόληψη των σκληρά εργαζόμενων εφοριακών”.

Διαβάστε

Άστραψε και βρόντηξε ο Βενιζέλος! – Έδωσε εντολή για έλεγχο του πόθεν έσχες σε όλο το υπ. Οικονομικών

Οργισμένοι οι εφοριακοί με Σπινέλλη – Απειλούν με μηνύσεις – Παρενέβη εισαγγελέας

Μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί: Ζήτησε να παρέμβει εισαγγελέας για να διαπιστωθεί αν οι εφοριακοί λαδώνονται!

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε