Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μνημόνιο και για τον κ. ΔΝΤ – Μετακόμισε από την Δ. Αρεοπαγίτου στην… φτωχική Φιλοθέη

Μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει με το υπέρογκο ενοίκιο που πλήρωνε ο απεσταλμένος του ΔΝΤ στην Ελλάδα αποφασίστηκε μια πιο οικονομική λύση…

Ετσι ο απεσταλμένος του Ντομινίκ Στρος Καν στην Ελλάδα, κ. Μπομπ Τράα, δεν είναι πλεον κάτοικος της Δ. Αρεοπαγίτου αλλά κάτοικος Φιλοθέης και δεν θα πληρώνει 9.100 ευρώ ενοίκιο το μήνα αλλά 5.000!

Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η εντολή του Στρος Καν ήταν σαφής: “Μετακομίστε άμεσα. Το ενοίκιο των 9.100 ευρώ προκαλεί τους έλληνες.”

‘Ετσι ο κ. Τράα υπάκουσε άμεσα κι εκείνος και μετακόμισε μάλιστα πριν πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ο επικεφαλής του ΔΝΤ και προϊστάμενός του.

Η μετακόμιση έγινε την Κυριακή 5/12 στις 9 το πρωί. Η αλήθεια είναι οτι η μετακόμιση έδωσε μεγάλη χαρά και στους μαγαζάτορες της γύρω περιοχής, αφού όπως λένε εκτός από την εκ των πραγμάτων αντιπάθεια που ένιωθαν γι’ αυτούς λόγω μέτρων, οι κύριοι του ΔΝΤ δεν είχαν αφήσει ούτε ένα σεντ στα καταστήματα της γειτονιάς.

Το ενοίκιο στο νεο σπίτι του απεσταλμένου του κ. Στρος Καν θα το πληρώνουν μισό – μισό. Κι αυτό γιατί ενώ ο προϊστάμενος του κ. Τράα έβαλε το πλαφόν των 2.500 ευρώ ο ελεγκτής έβρισκε οτι δεν έφτανε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κι έτσι έβαλε από την τσέπη του άλλα τόσα.

Το διαμέρισμα λοιπόν, είναι 220 τ.μ. και περιλαμβάνει τρια υπνοδωμάτια, ένα μαστερ, ένα μεγάο σαλόνι με τζάκι, ανεξάρτητη κουζίνα, δυο μπάνια, ένα WC, χώρο 25 τ.μ. με μίνι μπαρ και μπιλιάρδο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε