Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μόνο τα τρόλει θα βγούν σήμερα στους δρόμους – Αναστολή της απεργίας τους

Μόνο τα τρόλει θα βγούν σήμερα στους δρόμους – Αναστολή της απεργίας τους

– Τα τρόλει θα βγουν και πάλι εντός της ημέρας στους δρόμους
– Οι οδηγοί των λεωφορείων συνεχίζουν κανονικά την απεργία τους και αύριο στις 11 το πρωί σε γενική συνέλευση θα καθορίσουν την στάση τους
– Οι τεχνικοί του ΟΑΣΑ – ΟΣΥ (λεωφορεία) και οι ηλεκτροδηγοί (Τρόλει) αποφάσισαν αναστολή της απεργίας τους

Oπως δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος των τεχνικών ΟΑΣΑ-ΟΣΥ, Απόστολος Ραυτόπουλος “μετά από προσκληση που μας έκανε, μετά από τοσο χρονικό διάστημα ο Διεύθυνων Σύμβουλος της εταιρείας, ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμά του με αναστολή των κινητοποιήσεων μας. Η απεργία των τεχνικών σε λεωφορεία και τρόλεϊ έλαβε τέλος”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο Πρόεδρος των τεχνικών ΟΑΣΑ – ΟΣΥ:

Οι οδηγοί των λεωφορείων θα αποφασίσουν αύριο την πορεία των κινητοποιήσεών τους στη γενική συνέλευση που θα γίνει στις 11.00 το πρωί όπως δήλωσε στο Newsit o Nίκος Κουλουμπαρίτσης. Ωστόσο όλα δείχνουν οτι οδεύουμε προς αποκλιμάκωση μετά και την προκαταρκτική εξέταση που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας με αφορμή τη συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων σε λεωφορεία και τρόλεϊ, παρά το γεγονός ότι η απεργία τους κηρύχθηκε παράνομη από τη Δικαιοσύνη.

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν υπάρχει παραβίαση της δικαστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία η απεργία κρίθηκε παράνομη. Όπως και στην περίπτωση των εργαζομένων του μετρό, δεν αποκλείεται να διαταχθεί να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος των εργαζομένων που συνεχίζουν να παραβιάζουν την απόφαση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παρέμβαση εισαγγελέα για την απεργία σε λεωφορεία, τρόλει, Προαστιακό και ΟΣΕ – Με επίταξη απειλεί η κυβέρνηση

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε