Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μοτοπορεία στους δρόμους της Αττικής

Μοτοπορεία στους δρόμους της Αττικής

Πορεία στους δρόμους της Αττικής κάνουν αυτήν την ώρα οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας

Η πορεία ξεκίνησε στις 18:30 από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα καταλήξει στην Βουλή αφού πρώτα οι μοτοσυκλετιστές περάσουν από αρκετούς δήμους της Αττικής.

“Δεν μπορούμε να καθόμαστε σπίτια μας και να βλέπουμε στα εκλογικά διαφημιστικά σποτ αυτών που γονάτισαν την χώρα μας νέες υποσχέσεις για νέες πορείες την στιγμή που μήνες πριν συστηματικά μας οδήγησαν στην κατάσταση που είμαστε σήμερα. Τους ιδίους πολιτικούς που πριν από λίγο μας απειλούσαν και μας φοβέριζαν τώρα να μας μιλούν συγκαταβατικά και συμπονετικά ζητώντας για άλλη φορά να τους κρατήσουμε γαντζωμένους στις καρέκλες τους και τα βουλευτικά έδρανα τους. Και για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια να μας λένε ότι έμαθαν από τα λάθη τους και ότι έχουν την λύση. Ελπίζουμε επιτέλους να μάθουμε και εμείς από τα λάθη μας!

Οι μοτοσυκλετιστές θα σταματήσουν σε πλατείες και κεντρικά σημεία για να αφυπνίσουν τον κόσμο και ελπίζουμε έστω κάποιοι να ξυπνήσουν από τον λήθαργο που τόσο βολικά μας προσφέρουν αυτοί που σε μερικές μέρες θα μας ζητήσουν την ψήφο μας θέλοντας να ξεχάσουμε προσωρινά τι περάσαμε αλλά και τι μας επιφυλάσσει το μέλλον αν δεν αντιδράσουμε”, γράφουν στην ανακοίνωση τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε