Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μπαράζ ληστειών τραπεζών την Παρασκευή στο Λεκανοπέδιο

Μπαράζ ληστειών τραπεζών την Παρασκευή στο Λεκανοπέδιο

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της Παρασκευής, με -μεταξύ άλλων- τρεις ληστείες σε υποκαταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας.

Αναλυτικα, στις Αχαρνές, τρεις άγνωστοι που επέβαιναν σε ΙΧ έκλεισαν το δρόμο σε γυναίκα που οδηγούσε επίσης ΙΧ και αφού την εγκλώβισαν, της αφαίρεσαν την τσάντα της, με άγνωστο μέχρι στιγμής περιεχόμενο.

Στο Κερατσίνι, στη λεωφόρο Δημοκρατίας, άγνωστος μπήκε σε υποκατάστημα της «ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ» τράπεζας και με την απειλή όπλου, αφού ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους, αφαίρεσε από τα ταμεία άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στη Δραπετσώνα, στη συμβολή των οδών Εθνικής αντιστάσεως και Καλοκαιρινού, άγνωστος εισήλθε σε υποκατάστημα της «ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ» και με την απειλή όπλου, αφού ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους, αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στη Ν. Σμύρνη, στη Λ. Συγγρού 187, δύο άγνωστοι εισήλθαν σε υποκατάστημα της «ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ» τράπεζας και με την απειλή όπλων, αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, αφαίρεσαν από το ταμείο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Κερκύρας και Κασταλίας, άγνωστος εισήλθε στο σούπερ μάρκετ «BAZAR» και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα, πλην όμως για άγνωστο λόγο εγκατέλειψε το σκοπό του διέφυγε και αναζητείται.

Στην Αθήνα, στην οδό Ιακωβάτων 47, άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν την πρόσοψη καφετέριας. Στο σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκαν δύο ανασφάλιστα οχήματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε