Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπήκε-επιτέλους- το καλοκαίρι

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Λιακάδα με το θερμόμετρο κοντά ή και πάνω από τους 30 βαθμούς, ενώ οι βροχές θα περιοριστούν στα βουνά όπως προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία

Στην  Μακεδονία και την Θράκη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά, και την δυτική Πελοπόννησος, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανώς να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Πελοποννήσου.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησος, ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες πρόσκαιρα θα αυξηθούν και ενδέχεται να σημειωθούν λίγες βροχές κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση από το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμαθεί από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός προβλέπεται  γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη με πιθανότητα παροδικών βροχών στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρόις προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα στα Δωδεκάνησα για τοπικές βροχές.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, ο καιρός προβλέπεται με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε