Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Να γιατί κάποιοι ”σκοτώνονται” να γίνουν συνδικαλιστές

Να γιατί κάποιοι ”σκοτώνονται” να γίνουν συνδικαλιστές
Οι προκλητικές παροχές στους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, το επίδομα επικινδυνότητας για φαξ, το πριμ αγοράς γαλοπούλας και αρνιού και οι 17,5 μισθοί στα ΕΛΠΕ.
 

Στο ”βασίλειο” της ΔΕΗ υπάρχουν ”γαλαζοαίματοι” συνδικαλιστές που αμείβονται βρέξει χιονίσει πλουσιοπάροχα την ώρα που πληβείοι συνάδελφοι τους όπως οι εναερίτες ρισκάρουν τη ζωή τους υπομένοντας όπως όλοι οι Έλληνες την περικοπή του εισοδήματος τους.
Όπως αποκαλύπτει το Capital, οι υψηλόβαθμοι συνδικαλιστές της ΔΕΗ, αυτοί που ”σπρώχνονται” για δηλώσεις στα κανάλια δηλαδή, απολαμβάνουν εξωφρενικών προνομίων με την πριμοδότηση όλων των διοικήσεων του μεγαλύτερου εργοδοτικού φορέα της χώρας.
 
Διαβάστε λοιπόν γιατί διαγκωνίζονται κάποιοι να γίνουν συνδικαλιστές.
 
Προβλέπεται λοιπόν πως όποιος αποκτά την ιδιότητα μέλους του Δ.Σ. και ανήκε κατά τον ορισμό του στο Δ.Σ. στο προσωπικό της εταιρείας, εντάσσεται αυτομάτως στο ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟ μισθολογικό κλιμάκιο της κατηγορίας του, λαμβάνει επίδομα ευδόκιμης παραμονής, απασχολείται ως ειδικός σύμβουλος υπαγόμενος στο Διευθύνοντα Σύμβουλο και λαμβάνει ειδικό προσωπικό επίδομα.
 
Μάλιστα στη ΔΕΗ επί διοίκησης Αθανασόπουλου, είχαν προχωρήσει σε σημαντικές αυξήσεις, πάνω από 60%, του επιδόματος στάθμης ευθύνης που παίρνουν τα στελέχη της επιχείρησης καθιερώνοντας ταυτόχρονα επίδομα βοηθού γενικού διευθυντή.
 
Πίσω από τους συνδικαλιστές είχε στηθεί και ένα άλλο πανηγύρι με επιδόματα που έπρεπε να φτάσουμε στο χείλος της χρεοκοπίας για να τα περικόψουμε τελικά με εντολή της κακιάς τρόικας.
Διατηρείστε την ψυχραιμία σας διαβάζοντας πως με βάση σύμβαση εργασίας του 1977, χορηγείται επίδομα επικινδυνότητας στους χειριστές φάξ, στους εργαζόμενους που βγάζουν φωτοτυπίες και στους φωτογράφους της επιχείρησης που εμφανίζουν φωτογραφίες!
 
Στα Ελληνικά Πετρέλαια εκτός από τους 17,5 μισθούς που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι, κάποιοι από τους οποίους πιθανότατα δικαίως λόγω της φύσης της εργασίας, χορηγούνται επιδόματα που εαν δεν ενδιαφέρουν τον εισαγγελέα θα ενδιέφεραν σίγουρα διαγωνισμούς ευρεσιτεχνίας.Υπάρχει λοιπόν πριμ αγοράς γαλοπούλας τα Χριστούγεννα και βέβαια αρνιού για το Πάσχα όμως το κορυφαίο είναι πως παρέχεται ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Διαβάστε επίσης : Δημόσιο: Δεκάδες επιδόματα θα εξαφανιστούν με το ενιαίο μισθολόγιο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε