Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Να πως χρεοκόπησαν τα μεγάλα ασφαλιστικά ταμεία! – Κι άλλα στοιχεία για το μεγάλο φαγοπότι στο ΙΚΑ!

– 4 τόνοι γύψου στοιβαγμένοι στις αποθήκες
– Στα αζήτητα πιεσόμετρα την ώρα που δεν υπάρχουν για δείγμα σε υποκαταστήματα του ΙΚΑ
– 8.000 πανάκριβα επιθέματα

Τα τρωκτικά της υγείας είχαν στήσει εδώ και πολλά χρόνια φαγοπότι ροκανίζοντας την οικονομία, την ασφάλιση αλλά και τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων. Οι έρευνες φαίνεται να αποδίδουν αλλά εκτός από τις διαπιστώσεις αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δούμε κάποιους να τιμωρούνται παραδειγματικά.

Μετά τις αποκαλύψεις για τους επίορκους υπαλλήλους που έβαλαν μέσα το ΙΚΑ σε μόνο ένα υποκατάστημα, αυτό της Καλλιθέας, πολλά εκατομμύρια ευρώ, τώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας κυκλώματα που είχαν στήσει άλλο μαγαζάκι σε ένα τομέα που προσφέρεται για τέτοιου είδους απατεωνιές. Στις προμήθειες.
Υλικά, ακριβά και μη σε τεράστιες ποσότητες σάπιζαν ή ήταν στα αζήτητα στις αποθήκες του ιδρύματος και κάποιοι πλούτιζα.

Οι έλεγκτες του ΕΟΠΥΥ συνεχίζουν τις έρευνες. Ήδη έχουν ελεγχθεί 11 αποθήκες στην Αθήνα καθώς και η κεντρική αποθήκη του ιδρύματος στον Άλιμο. Τόνοι γύψου, πιεσόμετρα, πανάκριβα επιθέματα, οδοντιατρικά και άλλα αναλώσιμα, είμαι μερικά από τα στοιχεία που έχουν ανακαλύψει οι ελεγκτές.

Πρόκειται για ποσότητες υγειονομικού υλικού που είχαν αγορασθεί με χρήματα του Ταμείου και δεν αξιοποιήθηκαν ποτέ.

Πολλά υλικά αγοράσθηκαν, αφού είχε λήξει η σύμβαση με τον προμηθευτή, ενώ βρέθηκαν φαρμακευτικά είδη που είχαν λήξει και άλλα που πρόκειται να λήξουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ www.iatropedia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΙΚΑ: ελέγχονται άλλες 9 Μονάδες!

 

Απίστευτο το “φαγοπότι” στο ΙΚΑ – Κάθε μέρα και μία αποκάλυψη

 

Μαζί την χτίσαμε! – Δεν την χαιρόμασταν όμως μαζί! – Ιδού η βίλα με πισίνα της υπαλλήλου που καταλήστεψε το ΙΚΑ με την συμμορία της!

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε