Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νάρκες στα σύνορα κατά μεταναστών προτείνει η Χρυσή Αυγή

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Αντί για κέντρα μεταναστών, η Χρυσή Αυγή προτείνει να τοποθετηθούν στον Έβρο νάρκες κατά προσωπικού και να καταδικάζονται σε καταναγκαστικά έργα οι λαθρομετανάστες!

Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές (όπου βάσει δημοσκοπήσεων η ακροδεξιά οργάνωση θα πάρει υψηλό ποσοστό που τη φέρνει ακόμη και στη Βουλή) και ενώ το μεταναστευτικό έχει γίνει το κεντρικό ζήτημα με αφορμή τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για τη δημιουργία 39 κέντρων μεταναστών σε 13 περιφέρειες, η Χρυσή Αυγή κατέθεσε με τον πιο επίσημο τρόπο την… πρόταση της.

Τι προτείνει; Πρώτον να ναρκοθετηθούν στα ελληνικά σύνορα με νάρκες προσωπικού, τις χειρότερες που έχουν υπάρξει ποτέ, νάρκες που έχουν σχεδιαστεί για να ακρωτηριάζουν! Οι νάρκες κατά προσωπικού έχουν απαγορευτεί παγκοσμίως εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια…

Σε ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή προτείνει «καταγγελία της συνθήκης της Οτάβα και εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων κατά προσωπικού», καθώς επίσης και «άμεσα κατασταλτικά μέτρα για τη διαφύλαξη των χερσαίων συνόρων στον Έβρο και μεταφορά Ειδικών Μονάδων του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή».

Προτείνει δε να χαρακτηρίζεται «ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί παράνομος αλλοδαπός και οι ποινές να μην εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου», αλλά και… πογκρόμ ή όπως το ονομάζει «ειδικός σχεδιασμός αστυνομικών επιχειρήσεων για τη σύλληψη και την επαναπροώθηση όσων ξένων έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα».

Ζητά φυσικά και την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, αφού όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «κανένα κέντρο υποδοχής δεν πρόκειται να περιορίσει ούτε στο ελάχιστο το πρόβλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε περίπου ένα μήνα το πρώτο κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην Αττική – Ποιές περιοχές ακούγονται

Στα… χαρακώματα για τα 30 στρατόπεδα μεταναστών – Άρον, άρον ζητούν να φύγουν χιλιάδες μετανάστες

Στη Βουλή Καμμένος και Χρυσή Αυγή – Χάνει δυνάμεις η ΝΔ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε