Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Νέα απεργία στα Ελληνικά Πετρέλαια – Κανένα πρόβλημα στην τροφοδοσία καυσιμων – Φύγετε άφοβα για Σαββατοκύριακο!

Όσοι προγραμματίζετε ταξιδάκι για το Σαββατοκύριακο έχετε σύμμαχο τον καλό καιρό και θα βρείτε άφοβα βενζίνη καθώς η συνεχιζόμενη απεργία των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ δεν δημιουργεί προβλήματα στην αγορά.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα ΕΛΠΕ προκήρυξε νέα επταήμερη απεργία καθώς διαμαρτύρεται για τη μη υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας. Στην απεργία παίρνουν μέρος και οι εργαζόμενοι στις εταιρίες εμπορίας του ομίλου, την ΕΚΟ και τα Ελληνικά Καύσιμα.

Το ευχάριστο είναι πως η κινητοποίηση αυτή δε δημιουργεί προβλήματα στην τροφοδοσία καυσίμων της αγοράς.
Όπως δήλωσε στο Νewsit ο Δημήτρης Μακρυβέλιος, μέλος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής “η αγορά μέχρι τώρα λειτουργεί ομαλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα”.

Αυτό άλλωστε διαβεβαιώνει μέσω του Νewsit και ο Θωμάς Κώτσιας, μέλος Δ.Σ. Πανελληνίου Σωματείου Εργαζομέων στα ΕΛΠΕ ” διαβεβαιώνουμε τον ελληνικό λαό πως δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην ομαλή τροφοδοσία της αγοράς καυσίμων και το ίδιο θα συμβεί και με την τροφοδοσία των πλοίων”.

 
Όσοι λοιπόν σκέφτεστε να κάνετε ταξιδάκι για το Σαββατοκύριακο και καύσιμα θα βρείτε και σύμμαχο τον καλό καιρό θα έχετε καθώς ο υδράργυρος θα φτάσει τους 25 βαθμούς κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε