Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέα ένταση στη Χαλυβουργία – Ουρές στους δρόμους

Νέα ένταση στη Χαλυβουργία – Ουρές στους δρόμους

Σκηνικό… Παρασκευής θα πρέπει να προετοιμάζονται ότι θα ζήσουν και πάλι οι οδηγοί που θέλουν να κινηθούν από Αθήνα προς Κόρινθο. Τα χαράματα επικράτησε και πάλι ένταση στη Χαλυβουργία μεταξύ απεργών και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Ήδη η μια από τις τρεις λωρίδες του δρόμου έχει αποκλειστεί από απεργούς και αστυνομικούς, ο δρόμος δεν έχει κλείσει όμως ήδη σχηματίζεται ουρά των αυτοκινήτων στο ρεύμα εξόδου από το Παλατάκι. Πολλοί είναι οι οδηγοί που λόγω της έντασης επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές με αποτέλεσμα ήδη η κίνηση να είναι αυξημένη στη λεωφόρο Κηφισού καθώς πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να κινηθούν προς Ελευσίνα και Κόρυνθο μέσω της Αττικής οδού.

Λίγο μετά τις έξι απεργοί προσπάθησαν να κάνουν νέα παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το εργοστάσιο προκαλώντας την αντίδραση των ΜΑΤ που έκαναν μάλιστα χρήση χημικών με αποτέλεσμα να επικρατήσει για αρκετή ώρα ένταση στο σημείο.

Τα επεισόδια γρήγορα έληξαν όμως η κατάσταση εξακολουθεί να είναι τεταμένη.

Σύμφωνα με τους απεργούς το εργοστάσιο δεν λειτουργεί, ωστόσο σύμφωνα με τους υπαλλήλους της Χαλυβουργίας που βρίσκονται εντός του χώρου του εργοστασίου περίπου 100 άτομα δουλεύουν ήδη συντηρώντας μηχανές ώστε να τεθεί άμεσα σε λειτουργία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε