Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέα “σφαγή” στη ΝΔ

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

 Καζάνι που βράζει το νεοδημοκρατικό στρατόπεδο, με αφορμή τη…

σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, την οποία όρισε χθες ο πρόεδρος του κόμματος. Κι αυτό γιατί από την σύνθεση της Επιτροπής όχι μόνο απουσιάζουν τα ονόματα των κορυφαίων στελεχών που βρέθηκαν απέναντι από τον πρόεδρο του κόμματος στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία, αλλά και τα 19 από τα 21 μέλη της κινούνται πέριξ της σημερινής ηγεσίας της Ρηγίλλης.

 

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ορίστηκε ο Δ. Αβραμόπουλος, ενώ συμμετέχουν οι Π. Μολυβιάτης, Λ. Ζαγορίτης, Π. Παναγιωτόπουλος, Αθ. Νάκος, Μ. Γιαννάκου, Μ. Χαρακόπουλος, Κ. Γκιουλέκας, Β. Μιχαλολιάκος, Μ. Δασκαλάκης, Μ. Αγγελάκας, Γ. Μανώλης, Κ. Παπακώστα, Γ. Καλαντζής, Ε. Λεκέας, Δ. Σταμάτης, Δ. Πανοζάχος, Δ. Σταμενίτης, Κ. Μπούρας, Κ. Ζωντανός και ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Από τα στελέχη αυτά μόνο η κ. Γιαννάκου και ο κ. Νάκος δεν είχαν στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Σαμαρά, γεγονός που σχολιάστηκε από πολλούς «γαλάζιους» βουλευτές.

Μάλιστα στελέχη που κινούνται κοντά στην Ντόρα Μπακογιάννη, έλεγαν πως η σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής δεν εκφράζει την ανάγκη σύνθεσης των διαφορετικών απόψεων που υπάρχουν στο κόμμα και δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός ανοικτού και δημοκρατικού κόμματος του μέλλοντος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε