Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Μέσα στο σπίτι της φρίκης – Οι απειλές του 40χρονου στην πρώην γυναίκα του

Νέα Σμύρνη

-Για πρώτη φορά εικόνες μέσα από το σπίτι στη Νέα Σμύρνη που έγινε τάφος για τον 40χρονο επισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας και των 2 δίδυμων αγοριών του – Ο άνδρας έκλεισε πόρτες και παράθυρα και έβαλε φωτιά
– Όλα δείχνουν ότι το έκανε για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγο του με την οποία είχαν χωρίσει πριν από ένα χρόνο – Άφησε μηνύματα οργής με αποδέκτη τον πρώην πεθερό του
– Συγκλονισμένη είναι η μητέρα και οι παππούδες των δυο 8χρονων παιδιών – Κοντά τους είναι επιστήμονες για να τους στηρίξουν ψυχολογικά

Λίγες ώρες μετά από την οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη, η κάμερα του Star μπήκε μέσα στο σπίτι που έγινε τάφος για τα δυο ανήλικα αγοράκια, τον Σταύρο και τον Βασίλη.

Ο πατέρας τους, αφού έκλεισε πόρτες και παράθυρα στο σπίτι  στην Νέα Σμύρνη,που βλέπετε στο βίντεο, έβαλε φωτιά στο σπίτι με αποτέλεσμα να πεθάνει ο 40χρονος επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας και τα 8χρονα δίδυμα παιδιά του.

Απειλούσε την πρώην γυναίκα του: “Θα σε σκοτώσω”

Η γειτονιά παραμένει συγκλονισμένη, ενώ όσοι ήξεραν τι συνέβαινε μεταξύ του ζευγαριού κάνουν λόγο για προσπάθεια επανασύνδεσης από την πλευρά του 40χρονου. Ωστόσο, φαίνεται πως η γυναίκα δεν γυρνούσε πίσω με αποτέλεσμα αυτό να προκαλεί την οργή του 40χρονου, όπου σύμφωνα με φίλη της πρώην της, την απειλούσε. “Θα σε σκοτώσω” φέρεται να της έλεγε.

Σε άθλια κατάσταση η μητέρα των παιδιών

Η μητέρα, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχει την υποστήριξη ειδικών, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να προκαλέσει κακό ακόμα και στον ίδιο της τον εαυτό.

Συγκλονίζουν τα λόγια της οικογένειας

Η οικογένεια είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ειδικοί βρίσκονται στο πλευρό τους για να τους στηρίξουν ψυχολογικά.  “Δεν το πιστεύω ότι δεν θα ξαναγκαλιάσω τον Βασιλάκη και τον Σταύρο μου. Κάναμε τόσα σχέδιο για τα Χριστούγεννα” είπε η γιαγιά των αγοριών συγκινημένη.

Νέα Σμύρνη: Τι “είδε” ο ιατροδικαστής στην τραγωδία

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο θάνατος των διδύμων αγοριών ήταν ασφυκτικός. Αυτό προκύπτει από την μακροσκοπική του ιατοδικαστή. Όταν ολοκληρωθεί η νεκροτομή θα μπορεί να καταλήξει σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Ο πατέρας από την πλευρά του φέρει και εγκαύματα. Κι αυτό διότι όπως αναφέραμε από την πρώτη στιγμή τυλίχθηκε στις φλόγες. Φέρεται να κλείδωσε πόρτες και παράθυρα και να έβαλε φωτιά σε ρούχα και στρώμα στο υπνοδωμάτιο.

Τα παιδιά ξύπνησαν, προφανώς από την φωτιά και τους καπνούς. Κι εδώ είναι που προκύπτει το ερώτημα για το τι ακριβώς έκαναν. Είτε προσπάθησαν να σβήσουν την φωτιά που έκαιγε τον πατέρα τους, είτε προσπάθησαν να διαφύγουν…

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δύο αθώες ψυχές, δυο αγοράκια μόλις οκτώ ετών πέθαναν μαρτυρικά. Πνίγηκαν από τους καπνούς της φωτιάς που έβαλε ο ίδιος τους ο πατέρας…

Το κίνητρο του 40χρονου για την οικογενειακή τραγωδία

Όσον αφορά στο κίνητρο του 40χρονου πατέρα, φαίνεται πως ήταν η εκδίκηση. Κυρίως το γεγονός ότι είχε χάσει την δίκη για την επιμέλεια των παιδιών. Αυτό φαίνεται ότι τον είχε επηρεάσει πάρα πολύ, παρόλο που τον τελευταίο καιρό έβλεπε τα παιδιά του κάθε σαββατοκύριακο.

Νέα Σμύρνη

Πριν τρία χρόνια είχε κάνει κάποιες πρώτες εξετάσεις στην Αεροπορία. Είχε διαγνωστεί ένα ελαφρύ πρόβλημα λόγω του χωρισμού. Στην συνέχεια όμως ο ίδιος δεν πήγε σε ιδιώτη γιατρό για να δει καλύτερα το θέμα του…

Τα σημειώματα της οργής

Τα σημειώματα ήταν κολλημένα στους τοίχους του σπιτιού. Ο 40χρονος είχε γράψει με μαρκαδόρο στον τοίχο μια φράση: «σας βαρέθηκα όλους».

Νέα Σμύρνη: Τα τελευταία «λόγια» του πατέρα πριν βάλει φωτιά και πεθάνει μαζί με τα παιδιά του

Το πρόσωπο όπου συγκεντρωνόταν η οργή του ήταν ο πατριός της πρώην συζύγου του. Τον καλούσε να ασχοληθεί με τα δικά του παιδιά και να αφήσει τα αγοράκια του ήσυχα. «Τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο» έγραφε το ένα σημείωμα.

Σε ένα άλλο έγραφε: «Αφού Σταύρο είχες πρόβλημα να μπω στο σπίτι που ζούσα 11 χρόνια να πάρω τα πράγματά μου, έχω και εγώ πρόβλημα που τα παιδιά μου μένουν μόνιμα σπίτι σου μέσα νύχτα. Ότι έδωσες πήρες αλήτη».

Νέα Σμύρνη

«Αυτός ο άνθρωπος βγάζει μαύρα 30.000 ευρώ το χρόνο, μαύρα. Ένσημα σε υπαλλήλους του δεν κόλλησε σχεδόν ποτέ! Πως γίνεται αυτό, με μια δουλειά που επιβάλλει τουλάχιστον δύο άτομα αν όχι τρία; Το ΙΚΑ τι θα κάνει για αυτό; Γιατί συνεχίζει να δουλεύει μαύρα; Να παίρνει σύνταξη και κάποιος άλλος που είναι νόμιμος να πεινάει;», ανέφερε σε ένα άλλο.

Η “διαθήκη”

Σε ένα άλλο από τα σημειώματα που άφησε πίσω του ο 40χρονος επισμηνίας, αναφέρει ότι στο κινητό και στο tablet του υπάρχει ακόμη ένα σημείωμα. Μια “διαθήκη” με την οποία ζητά να αναλάβει την υπόθεση η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη γιατί «η πολιτεία και η ΕΛΑΣ δεν θα κάνει ούτε τα μισά απ’ όσα αναφέρω».

Συγκεκριμένα το σημείωμα αναφέρει: «Στο Word στο κινητό μου και στο τάμπλετ μου θα βρείτε το σημείωμα που άφησα. Να αναλάβει την υπόθεση η κα Νικολούλη στον Alpha γιατί είμαι σίγουρος πως η πολιτεία και η ΕΛΑΣ δεν θα κάνει ούτε τα μισά από αυτά που αναφέρω. Αν υπάρχει κράτος τώρα θα φανεί. Αλλιώς και αυτή η κυβέρνηση θα φανεί…».

Νέα Σμύρνη
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Με πληροφορίες από Star Channel

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις