Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Συγκινημένοι οι γείτονες του πατέρα από την οικογενειακή τραγωδία

Νέα Σμύρνη

Κανείς στη Νέα Σμύρνη δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα εκτυλίχθηκαν το μαύρο πρωινό του Σαββάτου (25.11.2017) στο διαμέρισμα της οδού Κοραή 21. Ένας πατέρας πήρε μαζί του στο θάνατο τα 8χρονα δίδυμα αγόρια του. Έβαλε φωτιά στο ισόγειο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη και από τις αναθυμιάσεις έφυγαν και οι τρεις από τη ζωή.

Ο 40χρονος επισμηνίας έβαλε φωτιά σε στρώμα στο δωμάτιο του στο σπίτι όπου έμενε στη Νέα Σμύρνη. Είχε φροντίσει να κλείσει τα παράθυρα του σπιτιού και τις πόρτες.

Ωστόσο, είχε προλάβει να αφήσει τα… τελευταία του λόγια! Χειρόγραφα σημειώματα που έδειχναν ότι ήταν οργισμένος… και είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του (δείτε εδώ περισσότερα).

Σοκαρισμένοι οι γείτονες του 40χρονου

Συντετριμμένοι και οι γείτονες του άντρα που δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο φιλήσυχος άντρας πέθανε και σκότωσε τα παιδιά του.

¨Δεν μπορώ να το πιστέψω. Το πρωί η ώρα 6 ήλθε ένας υπαστυνόμος και λέει: “καιγόμαστε παιδιά”. Κατεβαίνουμε κάτω και είδαμε στο διαμέρισμα να βγαίνει καπνός. Μπήκαν μέσα και έβγαλαν τα παιδιά. Δεν πίστευα ότι το έχει κάνει ο μπαμπάς τους. Όταν είδα τον πατέρα λέω κάτι τρέχει.

Νέα Σμύρνη

Τα παιδιά ήταν σχεδόν συγκινημένα. Μια χαρά άνθρωπος. Αν αγαπούσε τα παιδιά του… Αν τα αγαπούσε” λέει συγκινημένος ο κ. Θεοφάνους που μένει στην μοιραία πολυκατοικία.

Δείτε όλα όσα είπε ο γείτονας στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” στο Ε

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις