Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Nέα συνέντευξη Νταλάρα: “Δεν διαδήλωσα ποτέ υπέρ του Οτζαλάν!” – “Ισως στο μέλλον τραγουδήσω στα τούρκικα”

«Δεν διαδήλωσα ποτέ υπέρ του Αμντουλάχ Οτζαλάν, από που συμπεράνατε αυτό;» δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα Ραντικάλ, ο Γιώργος Νταλάρας, που με αφορμή την παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη δίνει συνεντεύξεις στα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο ίδιος τονίζει πως για τα προβλήματα των ελληνοτουρκικών σχέσεων «φταίνε οι εθνικιστές και οι φανατικοί θρησκευόμενοι»!

Οι γείτονες μας μέχρι πρόσφατα των θεωρούσαν «εχθρό των Τούρκων» λόγω των συναυλιών του υπέρ της Κύπρου και λόγω των απόψεων του υπέρ του Οτζαλάν. Ο Νταλάρας τους διαψεύδει.

Η τουρκάλα δημοσιογράφος Ιπέκ Ιζτζί, ρώτησε στον έλληνα τραγουδιστή αν συμμετείχε σε επιτροπή που έκανε πορεία υπερ του Κούρδου ηγέτη ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε « εμείς δεν είμασταν 20 άτομα αλλά χιλιάδες. Όμως δεν βρεθήκαμε εκεί για να στηρίξουμε τον Οτζαλάν. Απου το συμπεράνατε αυτό. Δεν μας άρεσε ο τρόπος προσέγγισης της Ελλάδας στο θέμα του Οτζαλάν. Εμείς διαδηλώσαμε κατά του βαθέως κράτους της Ελλάδας.»

Η τουρκάλα δημοσιογράφος επιμένει και ρωτά στον έλληνα τραγουδιστή « ναι αλλά αυτή η πορεία είχε γίνει γνωστή στην Τουρκία πως ήταν υπέρ του Οτζαλάν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ.Νταλάρας στην Ηürriyet:”Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του!!!”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε