Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτός είναι ο νεαρός dj που σκοτώθηκε στο φριχτό τροχαίο στην Κηφισίας – Το σπαραχτικό μήνυμα των συναδέλφων του στο facebook

ΦΩΤΟ FACEBOOK
ΦΩΤΟ FACEBOOK

Τόσο νέος…τόσο ταλαντούχος! Το νεαρό παλληκάρι που σκοτώθηκε στο φριχτό τροχαίο στην Κηφισίας ήταν dj σε γνωστό μπαρ το οποίο θα μείνει κλειστό σε ένδειξη πένθους. Σπαράζει το μήνυμα των συναδέλφων του νεκρού Αποστόλη στο facebook.

O Αποστόλης Τσαούσης ειναι το θύμα της τραγωδίας που γράφτηκε στις 2.00 σήμερα τα ξημερώματα στην Κηφισίας 209.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αποστόλης και στο οποίο επέβαιναν τρεις 22χρονες κοπέλες, εξετράπη της πορείας του, έπεσε πάνω σε κολώνα και κατέληξε στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ενώ άρπαξε και φωτιά.

Τραγικός ο επίλογος…Το νεαρό παλληκάρι έχασε τη ζωή του ενώ οι τρεις κοπέλες τραυματίστηκαν σοβαρά και μάλιστα η κατάσταση της υγειάς του ενός κοριτσιού χαρακτηρίζεται κρισιμο.

Σπαράζει το μήνυμα των συναδέλφων του νεαρού dj στο facebook

Ο Αποστόλης Τσαούσης γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1993. Σπούδασε κομπιούτερ στο IST Studies αλλά τον κέρδισε η αγάπη του για τη μουσική. Εργαζόταν ως dj στο μπαρ Bronco ενώ έπαιζε μουσική και στα STFU Parties.

ΦΩΤΟ FACEBOOK

ΦΩΤΟ FACEBOOK

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αποστόλης χθες δε δούλευε αλλά είχε πάει στα γενέθλια ενός φίλου του. Οταν έφυγε από το μαγαζί, έγινε το κακό.

ΦΩΤΟ FACEBOOK

ΦΩΤΟ FACEBOOK

Το μήνυμα των συναδέλφων του στο facebook από το μπαρ Bronco είναι σπαραχτικό.

ΦΩΤΟ FACEBOOK

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε