Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Νέες κινητοποιήσεις για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Πειραιά;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση τους με τον δήμαρχο Πειραιά και το πρωί της Τρίτης θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω ενέργειες τους.

“Ό,τι και να γίνει από εδώ και πέρα δεν είναι δική μας ευθύνη” λέει στο NewsIt ο πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών (ΣΟΜΕΠ) Αλέξανδρος Νταβέλης. 

Ο κ. Νταβέλης μαζί με τον γραμματέα του Σωματείου πήγαν την Δευτέρα στη συνάντηση με τον δήμαρχο Πειραιά, Παναγιώτη Φασούλα που ματαιώθηκε. Με ανακοίνωση του ο δήμαρχος Πειραιά εξήγησε ότι είχε συμφωνηθεί στη συνάντηση να παρευρεθούν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβολίου του ΣΟΜΕΠ, κάτι που δεν τηρήθηκε και γι’ αυτό ακυρώθηκε ο διάλογος..

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Πειραιά ζήτησε από τα δύο μέλη του ΣΟΜΕΠ να συναντηθούν με επιτροπή αντιδημάρχων αλλά “αντί γι΄ αυτό τα δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, αποφάσισαν για τους δικούς τους λόγους να μην συναντηθούν με την Επιτροπή Αντιδημάρχων και αποχώρησαν”.

Έτσι στις 9.30 το πρωί της Τρίτης αναμένεται να συνεδριάσει το Δ.Σ του ΣΟΜΕΠ προκειμένου να καθορίσει τις περαιτέρω ενέργειες του. 

Την ίδια στιγμή από τις 10 το πρωί της Τρίτης έως τις 14.00 οι εργαζόμενοι στην χωματερή Άνω Λιοσίων αναμένεται να πραγματοποιήσουν στάση εργασίας με αιτήματα για την βελτίωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες εργάζονται.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε