Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέες συγκεντρώσεις από πανεπιστημιακούς με καλλιτεχνικό “άρωμα”

Νέες συγκεντρώσεις από πανεπιστημιακούς με καλλιτεχνικό “άρωμα”

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, προγραμματίζει η Ομοσπονδία των καθηγητών Πανεπιστημίου (ΠΟΣΔΕΠ) μαζί με τους καθηγητές των ΤΕΙ (ΟΣΕΠ ΤΕΙ) και τους Έλληνες Ερευνητές (ΕΕΕ).

Η συγκέντρωση προγραμματίζεται για τις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης και ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της χώρας, που υπάρχουν ΑΕΙ και Ερευνητικά Κέντρα.

Το διαφορετικό σ΄ αυτήν τη συγκέντρωση που επιδιώκουν οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι είναι να αναδείξουν τα αιτήματά τους με καλλιτεχνικά δρώμενα. Γι’ αυτό καλούν τους καθηγητές που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Τέχνης να συμβάλουν ουσιαστικά στην πολυμορφία και την αισθητική ποιότητα των εκδηλώσεων με καλλιτεχνικά δρώμενα, τόσο κεντρικά όσο και στην περιφέρεια.

Αντίστοιχη πρόσκληση απευθύνουν στους συναδέλφους του χώρου της πληροφορικής και των δικτύων ώστε να συνδράμουν εθελοντικά, αφενός για τη ζωντανή σύνδεση όλων των εκδηλώσεων μεταξύ τους, αλλά και για την καλύτερη μεταφορά των δρώμενων στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη προβολή του μισθολογικού προβλήματος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε