Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού το Σάββατο. Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 και τοπικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες παροδικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και αργότερα βόρειοι, βορειοδυτικοί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες παροδικά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με τοπικές βροχές στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα κυριαρχήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες το βράδυ στα Δωδεκάνησα θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια, βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε