Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων

Νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων

Οι μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά το απόγευμα και οι βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ στο νοτιοανατολικο Αιγαίο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα. 
    

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες κατά τόπους θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νοτιoανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα βροχών τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας. Πιθανότητα καταιγίδας κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή

Ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις, οι οποίες στο Ιόνιο, την ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό στη βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη να εκδηλωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί 3 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε