Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Νεκρός άνδρας της ΔΙΑΣ όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που παραβίασε STOP

Νεκρός άνδρας της ΔΙΑΣ όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που παραβίασε STOP

Ένας αστυνομικός της ”ΔΙΑΣ” σκοτώθηκε και ένας συνάδελφος του χαροπαλεύει όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός αθίγγανος παραβίασε σηματοδότη STOP και συγκρούστηκε με τη μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ.

Το τραγικό δυστύχημα  έγινε στις 11:20 π.μ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως μόλις 300 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυριου.

Ο άνδρας της ΔΙΑΣ άφησε την τελευταία του πνοή στος Θριάσιο όπου μεταφέρθηκε. Στο ίδιο νοσοκομείο δινει μάχη για τη ζωή του και ο  δεύτερος άνδρας της ΔΙΑΣ που επέβαινε στη μηχανή καθώς τραυματίστηκε βαριά.

Ο νεαρός αθίγγανος συνελήφθη και στο σημείο του τροχαίου αυτήν την ώρα βρίσκονται αξιωματούχοι της αστυνομίας προκειμένου να διερευνήσουν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Κάτοικοι της περιοχής είπαν στο Newsit πως το σημείο που έγινε το αιματηρο τροχαίο μετατρέπεται τα βράδια σε πίστα αγώνων ταχύτητας.

Οπως χαρακτηριστικά είπαν ” είναι κοινό μυστικό πως ο δρόμος αυτός είναι η παραλιακή της Δυτικής Αττικής και οι Αθίγγανοι τα βράδια κάνουν αγώνες. Δεν τους αποτρέπει ουτε το γεγονός πως σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το ΑΤ”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστυνομικός της ΔΙΑΣ ο δικυκλιστής που “σφηνώθηκε” στο βυτιοφόρο – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε