Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Νεκρός Έλληνας φοιτητής στη Βουλγαρία

Νεκρός Έλληνας φοιτητής στη Βουλγαρία

Ο άτυχος νέος σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τη ζωή του σε τροχαίο λίγες ημέρες πριν επιστρέψει οριστικά στην πατρίδα του, την Κρήτη.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr ο 30χρονος φοιτητής της Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας χθες κανονικά θα παραλάμβανε το πτυχίο του.

Ωστόσο οι γονείς του από την Καλαμαύκα της Ιεράπετρας, που μένουν μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο, ενημερώθηκαν από υπάλληλο του ελληνικού προξενείου στη Βουλγαρία πως το παιδί τους είναι δυστυχώς νεκρό.

Οι τραγικοί γονείς συνομίλησαν τελευταία φορά με το παιδί τους την περασμένη Τετάρτη. Από τότε, όσες φορές και αν προσπάθησαν να ξαναμιλήσουν με τον 30χρονο φοιτητή, δεν τα κατάφεραν καθώς δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Η οικογένεια ανησύχησε και τελικά την Πέμπτη στο κινητό απάντησε μια γυναικα, υπάλληλος του προξενείου που τους ενημέρωσε για το συμβάν.

Ο θάνατός του σημειώθηκε λίγες μόνο ώρες πριν ολοκληρώσει τις σπουδές του και επιστρέψει στην Κρήτη για να εργαστεί στο χώρο της Φαρμακευτικής. Οι γονείς ενημερώθηκαν πως ο φοιτητής έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, για το οποίο έφερε καμία ευθύνη…

Ο γαμπρός του νεαρού επιφορτίστηκε με το θλιβερό και δυσάρεστο καθήκον να ταξιδέψει αεροπορικώς για τη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, προκειμένου να εμφανιστεί στο νοσοκομείο της πόλης, στο νεκροτομείο της οποίας μεταφέρθηκε ο 30χρονος, για να κάνει την καθιερωμένη αναγνώριση του πτώματος και να κανονίσει τη μεταφορά της σορού στην Κρήτη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε