Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Νεκρός βρέθηκε ο 19χρονος φοιτητής στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Νεκρός βρέθηκε ο 19χρονος φοιτητής στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Είχε πάει να εργαστεί εκεί ως εθελοντής για δεύτερη φορά. Αγνοείτο από χθες το πρωί.

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες των αρχών στο Φαράγγι της Σαμαριάς οι έρευνες για τον εντοπισμό του 19χρονου εθελοντή, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην διάρκεια καθαρισμού μονοπατιών του δρόμου.

 

Βρέθηκε νεκρός στην τοποθεσία ” Άγιος Γεώργιος”, στο 7ο χιλιόμετρο της διαδρομής του φαραγγιού της Σαμαριάς και δυτικά του ομώνυμου οικισμού. Ο άτυχος νέος βρέθηκε σφηνωμένος σ’ ένα βράχο όπως δήλωσε ο δασολόγος, Γιάννης Φωτάκης.

Ο 19χρονος τις τελευταίες επτά ημέρες προσέφερε τις υπηρεσίες του στον εθνικό δρυμό της Σαμαριάς, στο πλαίσιο προγράμματος εθελοντισμού που εφαρμόζεται για δεύτερη χρονιά.

Χθες το πρωί, ως μέλος ομάδας εθελοντών εργαζόταν μέσα στο φαράγγι όταν όμως δεν επέστρεψε στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης με τα άλλα μέλη της ομάδας, άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Στις έρευνες συμμετείχαν, εκτός από τους εργαζόμενους του δρυμού, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 άνδρες, ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο με 4 άνδρες, αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και ο ορειβατικός σύλλογος.

Χθες το βράδυ, έφθασαν στα Χανιά και μέλη της οικογένειας του νεαρού φοιτητή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε